Turbo-Pegazus Kft.

Autónkra váró veszélyek, ha szabad ég alatt tartjuk

A garázsban tartott autóknak jobb sora van a szabadban tartott járművekhez képest. Előbbiek eladás esetén is jobb árban kelnek el. A szabadban tartott autókra váró veszélyek közül itt részletezünk párat:

Napfény:
a napfény természetes ellensége mindennek, ami festett.  Lehet szó műanyagról, fáról vagy fémről. Nincs ez másképp az autóink esetében sem.  Napjainkban az egyre erősödő UV-sugárzás nagy igénybevételnek teszi ki járműveink fényezését.

Jégkár:
Ez a fajta mechanikai sérülés nem szorul különösebb magyarázatra. Egyre gyakoribbak a jégesők, ráadásul a „szárazanyag tartalom” is egyre nagyobb méretű.

Madárveszély:
Mindenki, illetve majdnem mindenki parkolt már dús lombú fa vagy villanyvezeték alatt, melynek következtében tapasztalhattuk az autónkra érkező égi áldást. A madár ürüléknek rendkívül nagy az ammóniatartalma. Akár az alapozóig is képes megmarni a fényezést, ha nem távolítjuk el időben.

Fák:
A fák több veszélyforrást is jelentenek autónknak. Az előbb említett madaraktól kezdve, a szélben lepotyogó gallyak általi karcolásokon keresztül, a viharban kiborult fáig.

Emberi tényező:
A szabad ég alatt tartott járművek ki vannak téve a szándékos károkozásoknak is, mint rongálás, feltörés stb.

Célunk, hogy segítséget nyújtsunk ügyfeleinknek autóik állapotának megóvásában. A cél eléréséhez megoldás lehet mobilgarázsok építése, megvásárlása. Cégünknél lehetőség van komplett fűthető vagy hideg mobilgarázsok megrendelésére, de a hozzá szükséges összeg anyag megvásárlására is.  Az összeszereléshez szakmai segítséget szakértő munkatársaink nyújtanak.
Egy könnyű vasszerkezetes, trapézlemez burkolású garázs már akár 150.000-200.000 Ft költséggel beszerezhető. Ez a költség nem olyan nagy, ha hozzá vesszük, hogy mekkora költséggel jár a szabad ég alatt tartás, mennyivel könnyebb téli időszakban a reggeli első elindulás!

Több információért, pontos árajánlatért forduljon szakértő munkatársainkhoz a kapcsolatok között megadott elérhetőségeken!