Turbo-Pegazus Kft.

Sörfőző üzemének építése

2016. június havában kezdtük el és július hónap végén adtuk át Debrecen város legújabb sörfőző üzemének építését. Vállalásunkban a teljes vázszerkezet gyártása és felállítása, térelhatároló falak építése I. osztályú szendvicspanelből, és a lapos tető burkolása I. osztályú tetőpanellel volt.

A tetőpanel szerelési munkáihoz hozzátartozik a panelek csatlakozásánál lévő illeszkedések vízmentes szigetelése, a paneleken lévő PVC szigetelő réteg forró levegős hegesztése.  Ezt a típusú tető anyagot szoktuk alkalmazni az olyan tetők esetén, amelyeknek lejtése 10 % vagy 5 fok alatt van. Ennek a megoldásnak a szakszerű kivitelezésével teljesen beázásmentessé tehető a teljes tetőfelület. Az oldalfalak 100 mm vastag PIR töltetű “kingspan” panelekből készülnek. Ennek külső oldala RAL 9007 szín, amelyhez eltérő, de mégis hozzáillő színű RAL 1015 sarok- és szegőprofilokat választott a megrendelő. Ez a színhatás esztétikusan kontrasztossá teszi az épületet. A szegőket saját hajtogató üzemünkben készítik el munkatársaink. 

A panelek és szegők szakszerű szereléséhez szükséges kötőelemeket saját kereskedelmi egységünkből szállítjuk kivitelezési munkáinkhoz.