Turbo-Pegazus Kft.

Referenciák

Saját gyártású kerítésléc kivitelezése, Debrecen

NI terasz vázszerkezet

Mobil konténer,Debrecen

Mobil konténer Zsibogó, Debrecen

Lemez tároló, Debrecen

Lemez tároló Berettyóújfalu

Mobilház

Hajdu-Alu Zrt. trapézlemez Ácsüzem, Debrecen

Garázs, raktár, Debrecen

Firelight bádogosipari munkák, Debrecen

Dekantáló medence, Geszteréd

Csokimax bádogosipari munkák, Debrecen

Cserepes lemeztető, Mikepércs

Budapest, Tolókapu, kétszárnyú kapu, raktárépület

Berettyóújfalu trapézlemez tető, vázszerkezet

Beck and Politzer, Gyöngyös

Agroépker szivattyúház

Mobil konténer 2020

Őrbódé 2020

Debrecen karosszéria üzem 2020

Nyírtelek önkiszolgáló autómosó 2020

Virágcsarnok

2013 év nyarán építettük Csongrád megyében a képeken látható virágcsarnokot, áruházat.

Az épület szerkezete egy előregyártott üvegház vázszerkezet, melyet mi szendvicspanellel burkoltunk, majd felszereltük a szükséges szegőket. Az építéshez szükséges anyagokat saját, mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
Vállalkozásunk vállalja a könnyűszerkezetes panel- és trapézlemez épületek építéséhez szükséges összes anyag beszerzését, igény esetén a szakszerű kivitelezést is.

Nyaraló épület Nyékládháza

Elkészült Nyékládházán épülő nyaraló rendeltetésű épület. Az épület meglévő faszerkezetére, 120 mm vastag szendvicspanel burkolás került. Saját gyártóegységünkben gyártottuk le a szükséges szegő- és szerelőprofilokat, bádogoselemeket.
A szendvicspanelt és a kötőelemeket mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
Kivitelezési munkáink során részt veszünk az adminisztrációs folyamatokban, az elektronikus építésnapló vezetésében.

Nyírbátori üzemcsarnok

A 2017 év elején átadtuk a Nyírbátor településen létesített új üzemcsarnokot. A csarnokban kábelfeldolgozással fognak foglalkozni, ezért magas szintű biztonsági előírásoknak kellett megfelelnie az épületnek.
A kivitelezéshez mi szolgáltattuk a csarnokváz-szerkezetet, a szendvicspaneleket és a szegő-, szerelő- és bádogoselemeket. Szakértő munkatársaink a határidőn belül megépítették az épületet.

Túrkevei raktárépület

Legújabb átadott munkáink egyike a 2016 őszén épített raktárépület Túrkeve településen.
Az épülethez munkatársaink gyártották le az acélszerkezetet, a szendvicspanel burkolatot és a bádogos elemeket mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
A helyszíni kivitelezést is mi végeztük el.
A raktárépület mellett lévő épületet is vállalkozásunk építette még évekkel ezelőtt. Ezúton is szeretnénk megköszönni az építtetők megtisztelő bizalmát!

Autómosó Félixfürdő

Romániában Félixfürdőn építettük a képeken szereplő autómosót. Az építéshez II. osztályú szendvicspaneleket és saját élhajlító üzemünkben gyártott szegőelemeket használtunk. A kötő elemeket mikepércsi kereskedelmi egységünkből szállítottuk.

Hűtőkamrák kivitelezése

Megrendelőink kérésére országosan több épületen belüli és külső hűtőkamrát is kiviteleztünk már, cégünk működésének ideje alatt. Nagy szakértelemmel látjuk el a feladatunkat az építmény céljainak megfelelően. Sok követelménnyel volt már dolgunk, hiszen építettünk általános élelmiszer tárolására alkalmas hűtőt, de építettünk kegyeleti hűtőt is.
A szerkezetekhez az alapanyagokat telephelyünkről saját készletből szolgáltatjuk. Így a hűtőajtót is, amit mi magunk gyártunk az elvárásoknak megfelelően.

Virág nagykereskedés

2010 őszén építettünk egy üzlet eladóhelyiséget szendvicspanelből, annak szegőzésével, tömítésével.
Az épületnek fűthetőnek, a rendeltetésének megfelelően esztétikusnak és könnyen tisztán tarthatónak kellett lennie. A követelményeket teljesítettük, azóta ügyfelünknek több megrendelését volt szerencsénk teljesíteni, úgy építőanyag kiszolgálás, mint más építési szolgáltatás formájában.
Nálunk a prioritásokban első helyen áll az elégedett ügyfél és a jó referencia, ezért minden munkát nagy odafigyeléssel, I. osztályú minőségben végzünk el.

Tankönyvraktár

2010 nyarán építettük az egyik nagy nevű könyvkiadó tankönyvek tárolására alkalmas raktárát. A raktár acélszerkezettel, szendvicspanel burkolással készült.
Az épületnek funkciójából adódóan teljesen beázásmentesnek és állandó páratartalmúnak kellett lennie. Szakembereink a minőségi anyagok felhasználásával, a kritériumoknak megfelelő épületet építettek.
A paneleket II. osztályú panelből építettük, a szegő-, tömítő- és kötőelemeket saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk. Szinte bármilyen követelménynek megfelelő épületet, illetve építményt fel tudunk építeni. A teljes kivitelezésen keresztül tudunk segítséget nyújtani a tervezéstől a befejező munkákig.

Vadászles

Cégünk vállalja egyedi, speciális rendeltetésű épületek, illetve felépítmények építését. Ezek között szerepel a vadászles is, melyet vadásztársaságoknak gyártunk, a komfortosabb vadászati élmény elérésért. A vadászles, hőszigetelt és minden oldalon nyitható ablakkal rendelkezik.

Kutyaólak

Cégünk vállalja egyedi kutyaólak gyártását. Az ólak szendvicspanelből készülnek, és egyedi méretezés alapján gyártjuk a kutyafajták és igényeinek széles skálája szerint.
Megépítjük kistestű kutyáinak a kis méretű kutyaólat vagy akár a tenyészetben szükséges mobil kutya-kenneleket is.

Manitu telep szlovákia

Szlovákiában a magyar határtól nem messze bővítettünk a Manitu telepen egy szerviz- és raktárcsarnokot. Új csarnokot építettünk egy meglévő épület folytatásában. Vállalásunk a szerkezeti munkákra és a külső burkolására vonatkozott. Legyártottuk és felállítottuk a csarnok acélszerkezetét. A térlefedő és térelhatároló anyagoknak hőszigetelt szendvicspanelt építettünk be a szabályozott hőmérsékletű műhelyrésznél, és trapézlemezzel burkoltuk a fűtetlen raktárrészt. A szegő- és bádogos profilokat saját gyártóüzemükben készítettük és szakembereink építették be. A kivitelezés során a kötőelemeket (metrikus csavarok, szendvicspanel csavarok, trapézlemez csavarok) saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk.
2015 őszén megrendelőnk elégedettségének bizonyítéka, hogy 2016 őszén ugyanezen a telephelyen építenünk kellett egy üzemanyagtöltő állomásnak egy térlefedő szerkezetet, ahol az acélszerkezet minden munkafázisának lebonyolítását mi végeztük. Térlefedő burkolatnak a trapézlemezt, és a szegőket bádogos gyártóüzemünkből szállítottuk.

Két beállós garázs

2009 őszén építtettünk egy Bosch szerviznek egy műszaki vizsga bázist, amelynek minden épületszerkezeti munkáját cégünk végzett. Legyártottuk és felállítottuk a csarnok acélváz szerkezetét és mi szereltük a tetőlefedő, a térelhatároló és a térelválasztó paneleket, beépítettük a garázskapukat. A szegő és bádogos profilokat saját gyártó üzemükben készítettük és szakembereink építették be. A kivitelezés során a kötőelemeket (metrikus csavarok, szendvicspanel csavarok, trapézlemez csavarok) saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk.

Bosch vizsgabázis

2009 őszén építtettünk egy Bosch szerviznek egy műszaki vizsga bázist, amelynek minden épületszerkezeti munkáját cégünk végzett. Legyártottuk és felállítottuk a csarnok acélváz szerkezetét és mi szereltük a tetőlefedő, a térelhatároló és a térelválasztó paneleket, beépítettük a garázskapukat.
A szegő és bádogos profilokat saját gyártó üzemükben készítettük és szakembereink építették be. A kivitelezés során a kötőelemeket (metrikus csavarok, szendvicspanel csavarok, trapézlemez csavarok) saját kereskedelmi egységünkből szállítottuk.