Turbo-Pegazus Kft.

Termékeink

Bádogozáshoz, egyéb munkálatokhoz való szerszámok, segédeszközök megvásárolhatók telephelyünkön.

Zárt profilú kerítéselemek

Cégünk a T25 trapézlemez és az élhajlított elemek gyártása mellett saját zárt profilú kerítés elemeket is gyárt. Termékeinket egyedileg méretre gyártjuk.

Trapézlemezek

A könnyűszerkezetes építkezések egyik legkedveltebb eleme a trapézlemez, mely szinte minden csarnok, raktár vagy garázs szerkezetében fellelhető.

Cserepeslemezek

Családi házak, gazdasági épületek, melléképületek, templomok vagy akár műemlék jellegű épületek tetőinek tartós és esztétikus fedését szolgálja. Mintázata követi a hagyományos cserepekét, többféle formavilággal elérhető. Talán a legjobb választás a meglévő régi tetők felújítása esetén.

Szendvicspanelek

A szendvicspanel a könnyűszerkezetes építőelemek azon változata, mely egy szigetelő rétegből és az azt körbezáró fegyverzetből tevődik össze.

Z és C szelemenek

A tetőszerkezeti munkálatok tökéletes és tartós kivitelezésének alapjait az úgynevezett Z és C szelemenek képzik.

Bádogos élhajlított elemek

Hatalmas lemezraktárunk segítségével, Ön bőven válogathat a különböző élhajlított elemek, különböző színlehetőségei közül.

Hűtőházak, kamrák

Vállalkozásunk több mint, 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve biztosítja megrendelői számára a hűtő házak tökéletes kivitelezését

Garázskapuk

Ügyfeleink igényeiknek megfelelően választhatnak az általunk előállított garázskapuk és az előre gyártott, kész garázskapu elemek közül.

Mobilgarázs

Cégünk a mobilgarázs piacon is jelen léve vállalja az egyedi méretezésű mobilgarázsok kivitelezését az előállítástól egészen az összeszerelésig.

Csarnokvázak

Vállalkozásunk a 2004-es bővítés óta foglalkozik a csarnokvázak teljes körű kivitelezési munkálatainak lebonyolításával.

Lakatosmunkák

Professzionális szaktudással rendelkező kollégáink a lakatosmunkák keretein belül vállalják a szendvicspanelek, a trapézlemezek, a csarnokvázak és garázskapuk.

Kötőelemek és kiegészítők

Termékeink kiváló minőségű kötőelemeket kínálnak szendvicspanelekhez, biztosítva a stabil és hatékony rögzítést. Válasszon széles választékunkból, hogy projektje könnyedén megvalósulhasson!

Egyéb termékek

Kiegészítő elemeinkhez tartoznak a tömítőprofilok amelyek profilok és a szendvicspanel bordázata és trapézlemez bordázata között helyezkednek el biztosítva, hogy visszafújó szél/hó/csapadék és madár ne kerüljön az épület belső légterébe.

Kötőelemek széles választékát tartjuk raktárkészleten, melyek elengedhetetlenek az építőanyagok beépítéséhez. Különböző épületek különböző vázszerkezettel rendelkeznek. Raktárkészletünk alkalmazkodik a különböző igényekhez akár fém akár fa a vázszerkezet.