Turbo-Pegazus Kft.

Rólunk

A Turbo-Pegazus Kft. 2000 óta azért dolgozik, hogy minél több emberhez juthassanak el Európa legnagyobb és legmegbízhatóbb szendvicspanel gyárainak  gyors, gazdaságos és biztonságos kivitelezést biztosító I. és II. osztályú szendvicspaneljei.

A könnyen szerelhető és esztétikus megoldásokat kínáló, hőszigetelő elemek forgalmazása mellett cégünk másik fő tevékenysége a tetőszerkezeti és homlokzati elemként, oldalfalként és kerítésbetétként is felhasználható trapézlemezek értékesítése, igény szerint méretre gyártással és helyszínre szállítással együtt.

Szolgáltatásaink Magyarország egész területén elérhetőek. 

Turbo-Pegazus Kft., ahol mindent megtalál, az acélvázszerkezettől a csavarig.

A Turbo-Pegazus Kft. története

Cégünk 2000-ben családi vállalkozásként indult. Kezdetben és az országban elsőként forgalmaztunk II. osztályú (de nem bontott) szendvicspaneleket. Később az üzletág a trapézlemezek forgalmazásával bővült.

Ma pedig már a 40.000 m2-es telephelyünkön hatalmas árukészlet áll rendelkezésre az I. és II. osztályú szendvicspanelekből, a trapéz, illetve egyéb tetőfedő anyagokból és a hozzájuk tartozó összes létező kiegészítő termékből. Így minden felmerülő ügyféligényre van optimális megoldásunk.

Itt üzemel az az innovatív trapézlemez gyártó gépsor is, amellyel akár 9 méter hosszúságban is le tudjuk gyártani ezeket a változatos felhasználásra szánt burkolóelemeket, többféle bordázattal, a RAL színskála színeinek széles spektrumában.

Telephelyünkön 2019 óta több önerőből megvalósult fejlesztést hajtottunk végre, így ma már lehetőség nyílik arra, hogy vásárlóink kényelmesen körbejárják a területet és szakértő kollégáink segítségével megismerjék a különböző szerkezeti elemeket, illetve beépítési lehetőségeket.

Az ország keleti részén, egyedülálló módon, szekcionált garázskapu paneleket is forgalmazunk, különböző színekben és méretekben.

Továbbá, igény szerint, a bádogos és lakatosipari munkák elvégzését szakemberekből álló csapattal hajtjuk végre. Az ország egész területén elérhető lakatos brigádunk az általunk értékesített és forgalmazott elemeket szakszerűen, gyorsan és precízen építi be.

Küldetésünk

A célunk, hogy minden esetben egyéni igényekre szabott, kiváló minőségű építőipari termékeket, valamint gyors és fennakadásmentes szolgáltatást nyújtsunk vásárlóink számára, melynek segítségével költséghatékonyan és precízen valósíthatják meg a legegyedibb terveiket is.  

 • Kiemelt figyelmet fordítunk a személyesen a megrendelőinkre szabott ajánlat elkészítésére.
 • Minden kérdésre választ adunk.
 • 1-2 munkanapon belül teljesítjük a megrendeléseket.
 • Az ország keleti régiójában lakatosipari szolgáltatást nyújtunk.

Mit kínálunk Önnek?

A Turbo-Pegazus Kft. által forgalmazott, biztonságos szerkezeti elemként használható szendvicspanelek és trapézlemezek kiválóan alkalmasak a tetők, oldalfalak és belső térelválasztók kialakítására.

 • Hőszigetelésben, tűzállóságban, hangszigetelésben élen járó, színvonalas, európai szendvicspanelek
 • Sokoldalúan felhasználható trapézlemezek, cserepeslemezek és egyéb tetőfedő anyagok
 • Széles méretválaszték, különböző anyagvastagság, megfizethető ár
 • Hatalmas árukészlet – Raktáron minden, az oldal- és tetőfedő anyagoktól a színazonos csavarokig és horganyzott rögzítőelemekig
 • A forgalmazott termékek méretre vágása rövid határidővel – akár azonnal is
 • Az ország keleti régiójában kiszállítás és bádogos, illetve lakatosipari szolgáltatás
 • Szekcionált garázskapu forgalmazás az ország keleti régiójában

Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy Ön biztosan megtalálja az elképzeléseihez illő, költséghatékony alapanyagot és alkatrészt, a szerkezeti elemektől az utolsó csavarig. Ha pedig mégsem, akkor rövid határidővel legyártjuk Önnek. 

Üdvözlettel:

 

A Turbo-Pegazus Kft. tulajdonosai