Turbo-Pegazus Kft.

Rólunk

A Turbo Pegazus Kft. 2000 óta azért dolgozik, hogy minél több emberhez juthassanak el Európa legnagyobb és legmegbízhatóbb szendvicspanel gyárainak  gyors, gazdaságos és biztonságos kivitelezést biztosító I. és II. osztályú szendvicspaneljei.

A könnyen szerelhető és esztétikus megoldásokat kínáló, hőszigetelő elemek forgalmazása mellett cégünk másik fő tevékenysége a tetőszerkezeti és homlokzati elemként, oldalfalként és kerítésbetétként is felhasználható trapézlemezek értékesítése, igény szerint méretre gyártással és helyszínre szállítással együtt.

Szolgáltatásaink Magyarország egész területén elérhetőek. 

Turbo Pegazus Kft., ahol mindent megtalál, az acélvázszerkezettől a csavarig.

A Turbo Pegazus Kft. története

Cégünk 2000-ben családi vállalkozásként indult. Kezdetben és az országban elsőként forgalmaztunk II. osztályú (de nem bontott) szendvicspaneleket. Később az üzletág a trapézlemezek forgalmazásával bővült.

Ma pedig már a 40.000 m2-es telephelyünkön hatalmas árukészlet áll rendelkezésre az I. és II. osztályú szendvicspanelekből, a trapéz, illetve egyéb tetőfedő anyagokból és a hozzájuk tartozó összes létező kiegészítő termékből. Így minden felmerülő ügyféligényre van optimális megoldásunk.

Itt üzemel az az innovatív trapézlemez gyártó gépsor is, amellyel akár 9 méter hosszúságban is le tudjuk gyártani ezeket a változatos felhasználásra szánt burkolóelemeket, többféle bordázattal, a RAL színskála színeinek széles spektrumában.

Telephelyünkön 2019 óta több önerőből megvalósult fejlesztést hajtottunk végre, így ma már lehetőség nyílik arra, hogy vásárlóink kényelmesen körbejárják a területet és szakértő kollégáink segítségével megismerjék a különböző szerkezeti elemeket, illetve beépítési lehetőségeket.

Az ország keleti részén, egyedülálló módon, szekcionált garázskapu paneleket is forgalmazunk, különböző színekben és méretekben.

Továbbá, igény szerint, a bádogos és lakatosipari munkák elvégzését szakemberekből álló csapattal hajtjuk végre. Az ország egész területén elérhető lakatos brigádunk az általunk értékesített és forgalmazott elemeket szakszerűen, gyorsan és precízen építi be. A csapat csoportvezetője 2004 óta dolgozik nálunk lakatosként. A kivitelezői csoport kollégái is hosszú évek óta erősítik a munkatársi gárdát.

Küldetésünk

A célunk, hogy minden esetben egyéni igényekre szabott, kiváló minőségű építőipari termékeket, valamint gyors és fennakadásmentes szolgáltatást nyújtsunk vásárlóink számára, melynek segítségével költséghatékonyan és precízen valósíthatják meg a legegyedibb terveiket is.  

 • Kiemelt figyelmet fordítunk a személyesen a megrendelőinkre szabott ajánlat elkészítésére.
 • Minden kérdésre választ adunk.
 • 1-2 munkanapon belül teljesítjük a megrendeléseket.
 • Az ország keleti régiójában lakatosipari szolgáltatást nyújtunk.

Mit kínálunk Önnek?

A Turbo Pegazus Kft. által forgalmazott, biztonságos szerkezeti elemként használható szendvicspanelek és trapézlemezek kiválóan alkalmasak a tetők, oldalfalak és belső térelválasztók kialakítására.

 • Hőszigetelésben, tűzállóságban, hangszigetelésben élen járó, színvonalas, európai szendvicspanelek
 • Sokoldalúan felhasználható trapézlemezek, cserepeslemezek és egyéb tetőfedő anyagok
 • Széles méretválaszték, különböző anyagvastagság, megfizethető ár
 • Hatalmas árukészlet – Raktáron minden, az oldal- és tetőfedő anyagoktól a színazonos csavarokig és horganyzott rögzítőelemekig
 • A forgalmazott termékek méretre vágása rövid határidővel – akár azonnal is
 • Az ország keleti régiójában kiszállítás és bádogos, illetve lakatosipari szolgáltatás
 • Szekcionált garázskapu forgalmazás az ország keleti régiójában

Kínálatunkat úgy állítottuk össze, hogy Ön biztosan megtalálja az elképzeléseihez illő, költséghatékony alapanyagot és alkatrészt, a szerkezeti elemektől az utolsó csavarig. Ha pedig mégsem, akkor rövid határidővel legyártjuk Önnek. 

 

Üdvözlettel:

A Turbo Pegazus Kft. tulajdonosai