Trapézlemezek
T25
A legtöbbször választott, saját gyártású trapézlemezünk, ami nem is csoda, hiszen ár-érték arányban ez a legjobb választás.
T7
Egyaránt használható kerítéselemnek, homlokzatok, tetők és oldalfalak burkolataként, (ál)mennyezetek kialakításához, garázsajtónak.
T14

Felhasználása a T7-es trapézlemezhez hasonlóan alakul. Szintén létezik tető- és homlokzati változata is és „kistestvéréhez” hasonlóan a borítás színében és hátoldalában is szokás használni.

T18

A T18-as trapézlemezt a rajta lévő vízelvezető horony vagy más néven vízorr alkalmassá teszi, hogy masszív tetőfedő profilként használhassuk.

T18 ECO

A T18-as trapézlemezhez hasonlóan a T18 ECO is rendelkezik vízelvezető horonnyal, ami szintén alkalmassá teszi, hogy különleges mintázatú tetőprofillá váljon.

T35

Pályázati projekteknél igen kedvelt tetőfedő anyag, az egyik legelterjedtebb forma a viszonylagosan magasabb bordázat miatt, ami a merevségét adja a trapézlemez tábláknak.

T35 ECO

T35 testvéréhez hasonlóan elterjedt az alkalmazása, de a kevesebb bordaszám miatt már bennmaradó zsaluzatként nem jellemző a felhasználása.

T50

Elsősorban lapos tetőknél használják úgynevezett szerkezeti profilként. Ilyen esetekben lehet a hőszigetelőréteg vagy a vízzáró réteg hordozója is.

T55

Vízelvezető hornya miatt gyakran tetőfedő anyagként alkalmazzák, de elterjedt a homlokzati célú felhasználása is. Magas bordázata miatt az alacsonyabb dőlésszögű tetők kiváló burkoló anyaga.

T62

Csarnokok, nagy területű létesítmények építéséhez alkalmazott szerkezeti profil.

T80
Csarnokok, nagyterületű létesítmények építéséhez alkalmazott szerkezeti profil.
T90

Az ipari létesítmények építésében alkalmazott magas szerkezeti profil.

T135-930

Nagyon nagy terhelhetőségű szerkezeti trapézlemez, amely a nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben talál alkalmazásra. Az ipari építészetben használatos.

T135-950
Nagyon nagy terhelhetőségű szerkezeti trapézlemez, amely a nagy fesztávú teherhordó szerkezetekben talál alkalmazásra. Az ipari építészetben használatos.
T153

Magas építési profil nagy szilárdságú. Javasolt főként a gerendák / oszlopok közötti nagy távolságú építéshez.

T160

Nagy terhelhetőségű magas szerkezeti profil.