Turbo-Pegazus Kft.

Mobilgarázs

Mobilgarázs - turbopegazus.huA házához nem tartozik garázs, és az autójával a kertben vagy az utcán kénytelen parkolni, ezért olyan optimális tárolási megoldást keres az autójához, ami megbízhatóan védi a tolvajoktól és az időjárási viszontagságoktól is?  

Ne is keressen tovább, mert most megtalálta: az egyedi igényeknek megfelelően gyártott és kivitelezett mobilgarázs teljes körű védelmet nyújt az Ön autójának, és szinte bárhol, egyszerűen és gyorsan telepíthető. 

Miért válasszon mobilgarázst a hagyományos megoldások helyett?

A szendvicspanelekből és trapézlemezből előállított mobilgarázs könnyen összeállítható, és komplex megoldást nyújt bármilyen autó biztonságos és kényelmes tárolására, bárhol, ahol legalább egy autónak jut hely. 

A többféle kialakítású, nagy szín- és méretválasztékban elérhető trapézlemezek, valamint a kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező szendvicspanelek a hagyományos eljárásoknál nagyságrendekkel gyorsabb, egyszerűbb és gazdaságosabb telepítést tesznek lehetővé. Ha pedig a tűzállóság is fontos, akkor a mobilgarázs akár kiemelten tűzálló szendvicspanelekből is készülhet.

A mobilgarázshoz tartozó, egyedi tervezésű, szendvicspanelekből méretre gyártott garázskapu tökéletes védelmet nyújt a betolakodókkal és a kíváncsi tekintetekkel szemben.

Egy jól tervezett, egyedi igények szerint gyártott és telepített mobilgarázzsal Ön időt és pénzt takarít meg.

Ha egy megfizethető, ugyanakkor megbízható és időtálló megoldást keres az autója biztonságos tárolásához, a Turbo Pegazus Kft. mobilgarázsaiban nem fog csalódni.

Miért válassza a Turbo-Pegazus Kft.-t?

Cégünk több évtizede aktív szereplő a trapézlemezek és az I., illetve a II. osztályú szendvicspanelek piacán, és nagy tapasztalattal rendelkezünk az egyedi méretezésű mobilgarázsok kivitelezésével, előállításával és összeszerelésével kapcsolatban is. Megrendelőink jól tudják, hogy a Turbo-Pegazus Kft.-nél nincs lehetetlen.

Kifejezetten az egyéni preferenciákat tartjuk szem előtt a mobilgarázs összeállításához szükséges, speciális méretű trapézlemezek, illetve szendvicspanelek előállítása, valamint a standard méretezésű, minőségi (nem bontott) II. osztályú szendvicspanelek beszerzése során.

Mit nyújtunk Önnek?

  • Gyors és költséghatékony kivitelezést
  • Teljes körű szolgáltatást
  • Egyedi megrendelések teljesítését
  • Rugalmasságot
  • Kifogástalan minőséget

Mit jelent a teljes körű szolgáltatás a Turbo-Pegazus Kft.-nél?

Gyártást – Az elsőtől az utolsó alapanyagig legyártunk mindent, ami egy stabil és mutatós mobilgarázs összeállításához szükséges. Igény szerint tűzálló kivitelben is.

Helyszínre szállítást – A gyárból egyenesen a rendeltetési címre szállíttatjuk az általunk előállított alapanyagokat.

Összeszerelést – Már a szállítás napján beparkolhat a vadonatúj garázsába.

Belső kivitelezést – Mobilgarázsaink nem csak kívülről, de belülről is megnyerő látványt nyújtanak.

Szakembereink a mobilgarázs szükséges szerkezeti elemei mellett biztosítják még a garázskapuk egyedi előállítását, valamint a standard garázskapuelemek beszerzését, szállítását és beszerelését is.

Kérjen ajánlatot mobilgarázsra itt.