Mobilgarázs

A külső környezeti hatásoktól nemcsak magunkat és családunkat szeretnénk megóvni, hanem az egyéb értékeinket is, mint például a gépjárműveinket.

Azonban nem mindig van lehetőség arra, hogy fedett garázsban biztosítsuk járművünk épségét.

Ilyenkor a legjobb megoldást a mobilgarázs alkalmazása jelentheti, mely nevéből is adódóan könnyedén összeállítható, bárhol, ahol egy gépjárműnek is van hely.

Cégünk a mobilgarázs piacon is jelen lévén vállalja az egyedi méretezésű mobilgarázsok kivitelezését az előállítástól egészen az összeszerelésig.

Megrendelőink, igényeiknek megfelelően kérhetik a mobilgarázs kivitelezéséhez szükséges szendvicspanelek és trapézlemezek egyedi méretezés alapján történő előállítását vagy a standard méretezésű minőségi másodosztályú szendvicspanelek beszerzését.

Ügyfeleink továbbá, a teljes körű szolgáltatásunk keretein belül igényelhetik még a kész szerkezeti elemek helyszínre szállítását, összeszerelését, valamint a belső kivitelezési munkálatok ellátását is.

Szakembereink a mobilgarázs szükséges szerkezeti elemein kívül biztosítják még a garázskapuk egyedi előállítását, valamint a standard garázskapuelemek beszerzését és szállítását is.

Miért minket válasszon, ha mobilgarázsra van szüksége?

  • gyors és kedvező kivitelezés
  • teljes körű szolgáltatások
  • egyedi megrendelések teljesítése
  • rugalmasság
  • garancia és magas minőség

Vállalkozásunk a mobilgarázs megrendeléseket az ország egész területéről várja, hétköznapokon, munkaidőn belül.