Turbo-Pegazus Kft.

Csarnokvázak

A termelői ipar folyamatos és biztonságos működésének egyik alapvető feltétele a megfelelő környezet megléte, mely az ipar jellegétől függetlenül megköveteli a megfelelő méretű, zárt teret. Ez a zárt tér azonban egyes esetekben rendkívüli mérteket is ölthet, melynél már a csarnokvázának kivitelezése is óriási jelentőséggel bír.

A csarnokvázak helytelen kivitelezése ugyanis nemcsak hatalmas méretű anyagi károkat okozhat, hanem emberi életeket is veszélybe sodorhat.

Ezért a csarnokvázak kialakítását megelőzően gondoskodnunk kell az alapos tervezésről és a tökéletes kivitelezésről. Vállalkozásunk a 2004-es bővítés óta foglalkozik a csarnokvázak teljes körű kivitelezési munkálatainak lebonyolításával. Üzemünk ma már megengedi, hogy a megrendelői igényeknek megfelelően, egyedi méretezések alapján állítsuk elő a megfelelő csarnok vázakat.

Munkatársaink teljes körű szolgáltatásaink keretein belül nemcsak a csarnokvázak előállítását végzik el, hanem az ügyfél igényeinek megfelelően azok szállítását, helyszíni szerelését, valamint burkolását is ellátják. Továbbá megrendelőink igényelhetik még a csarnokvázak pontos és precíz tervezését is.

Szakembereink a helyszíni szerelés és burkolás során szintén az általunk előállított és forgalmazott minőségi szendvicspanel elemeket és trapézlemezeket alkalmazza. Így biztosítva ügyfeleinknek a gazdaságos, gyors, precíz, valamint felelősségteljes munkavégzést.

Miért minket válasszon, ha a leendő csarnokának vázakra van szüksége?

  • minőségi alapanyagok
  • egyéni igények maximális kielégítése
  • saját üzem
  • teljes körű szolgáltatás
  • rugalmas munkaidő