Turbo-Pegazus Kft.

Z és C szelemenek

Az emberiség már a kezdetek óta igyekszik menedéket találni maga és családja számára. Ez a menedék régebben a barlangokkal volt egyenlő, szerencsére azonban a barlangok helyett már évezredek óta inkább az épített menedékeket választjuk. De ahhoz, hogy ezek a hajlékok ne csak óvjanak, hanem biztonságosan védjenek is minket, biztos alapok és tartós alapanyagok, valamint tökéletes tervek szükségesek.

Ha már egy épület alapjai biztosítottak és a falak is stabilan a helyükön állnak, következhet a tetőszerkezet tartós és biztonságos kialakítása.

A tetőszerkezeti munkálatok tökéletes és tartós kivitelezésének alapjait az úgynevezett Z és C szelemenek képzik.

A szelemen a szarufákat alátámasztó, az eresszel párhuzamos, vízszintes gerendát jelöli, melynek ma már alapanyagát az acél adja. Mivel a szelemenek a tetőgerinc irányában futva tartják az épület burkolati elemeit, különös figyelmet kell fordítani azok minőségére és méretezésére.

Vállalkozásunk a Z és C szelemenek előállítása során is a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelve látják el a megrendelői igényeket.

A tökéletes kivitelezés elkötelezett híveként cégünk a saját gyártósor előnyeivel együtt garantálja a Z és C szelemenek pontos és precíz előállítását.

Milyen előnyei vannak a saját gyártósornak?

  • gyors és költségkímélő Z és C szelemengyártás
  • egyedi méretezések pontos követése
  • folyamatos minőségellenőrzés

Munkatársaink vállalják az ország bármely pontjáról érkező Z és C szelemenek előállítását és szállítását, valamint a helyszínen történő beépítését is.