Turbo-Pegazus Kft.

Hűtőházak, kamrák

Hűtőház

Hűtőház - turbopegazus.huAz egyre nagyobb számú emberiség számára az élelmezés megoldása hatalmas feladatot jelent. Milliók mindennapi kenyerét biztosítani nem egyszerű feladat, de épp ezért ez a feladat jelent szintén milliók számára biztos megélhetést. Gondoljunk csak bele! A szükséges alapanyagokat megtermelni, feldolgozni, szállítani, tárolni és értékesíteni a világ minden pontján az élet lüktető vénájának részét képzik.

Bele sem gondolnánk, de a tárolás problémájának megoldása is emberek tömegének nyújt biztos megélhetést. Ugyan is a felfoghatatlan mennyiségű élelmiszer tartós és biztonságos tárolásának egyik módja a hűtőházak biztosítása.

A hűtőházak a méretektől függően képes akár egy egész város élelmiszerellátmányát hónapokon, sőt éveken keresztül biztonságosan tárolni. Azonban ahhoz, hogy egy hűtőház rendeltetésszerűen üzemeljen éveken át, elengedhetetlen a tökéletes kivitelezés.

Vállalkozásunk több mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezve biztosítja megrendelői számára a hűtőházak tökéletes kivitelezését, az egyedi megrendelések alapján legyártott szendvicspanelek, trapézlemezek és csarnokvázak, valamint a nem elhanyagolható hűtőajtók és fagyasztóajtók biztosításától kezdve egészen a hűtőház kulcsrakész felépítéséig.

Szakembereink az ügyfelek egyedi igényei alapján biztosítják a hűtőház teljes körű kivitelezését.

Mit jelent a hűtőházak teljes körű kivitelezése?

  • egyedi igények alapján történő szerkezeti elemek legyártása
  • standard méretek szerinti, másodosztályú szendvicspanelek és trapézlemez elemek beszerzése
  • a szükséges szerkezeti elemek helyszínre szállítása és összeszerelése
  • a hűtőház belső kivitelezési munkálatainak ellátása (burkolás)
  • szükséges hűtőajtók és fagyasztóajtók biztosítása, egyedi méretezés alapján is

Cégünk vállalja a hűtőházak országos telepítését, nemcsak vállalkozások, hanem magánszemélyek számára is.

Hűtőkamra

Hűtőház, szendvicspanel - turbopegazus.huAz élelmiszerek hosszú ideig tartó biztonságos tárolásának az egyik legismertebb módja a hűtés. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy jelen technikát az emberiség már az ókorban alkalmazta. Igaz, akkor még mindennemű elektronikai berendezést nélkülözve, mély vermek, természet adta barlangok és óriási jégtömbök segítségével oldották meg a tárolás kérdését.

Azonban a folyamatos fejlődés szerencsére lehetővé teszi ezen eljárás hatékonyságának növelését. A hűtőkamra a maximális hatékonyság mellett biztosítja az élelmiszerek nagyobb mennyiségben való tárolását, akár éveken keresztül.

De ahhoz, hogy a hűtőkamra ilyen sokáig biztonságosan üzemképes legyen, elengedhetetlen az alapos tervezést és a tökéletes kivitelezés.

Vállalkozásunk a folyamatosan növekvő megrendelői igények kielégítése végett bővítette tevékenységi körét, biztosítva ezzel az egyedi méretezés alapján történő hűtőkamra előállítását.

Munkatársaink vállalják a hűtőkamra előállítását, valamint annak helyszínre szállítását és szerelését is. Teljes körű szolgáltatásunk keretein belül ügyfeleink igényelhetik továbbá a hűtőkamra tökéletes működését biztosító hűtőajtók és fagyasztóajtók egyedi méretezés alapján történő legyártását is.

Saját üzemünk nemcsak az egyedi méretezéseket biztosítja, hanem a költséghatékony kivitelezési munkálatokat is, valamint a saját üzemben történő hűtőkamra előállítás időtakarékossági szempontból is előnyösebb. Vállaljuk továbbá dobozos autók rakterének hűtőkocsivá szigetelését.

Miért ajánljuk a saját előállítású hűtő kamra alkalmazását?

  • tökéletesen egyedi méretezés
  • gyors és kedvező árú kivitelezés
  • felelősségteljes kivitelezés a tervezéstől a kulcsrakész állapotig

Fagyasztó és hűtőkamra ajtó

A fagyasztó ajtóinkat és a hűtőkamra ajtóinkat a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával, a Campden and Chorleywood Élelmiszeripari Fejlesztési Intézet Magyarország Kht. közreműködése alapján kiadott „Útmutató Az Élelmiszeripari Üzemek Építésének Higiéniai Szempontjaihoz” segédlet alapján készítjük el, önhordó, kétoldalt fémlemez burkolatú, hőszigetelő szendvicspanelekből, melyek megfelelnek az Európai Unió irányelveinek is.

Fagyasztó ajtóinkat toló és nyíló kivitelben is gyártjuk, fűtőszállal és biztonsági zárral. A hűtőkamra ajtókat akár rozsdamentes kivitelben is gyártjuk, igény szerint.

Megrendelőink a magas minőséget képviselő fagyasztó ajtók és hűtőkamra ajtók előállításán kívül igényelhetik a hűtőházak és hűtőkamrák teljes körű kivitelezését is.