Turbo-Pegazus Kft.

Cserepeslemezek

Egyedi megjelenésű, változatos formákban és színekben elérhető tetőfedő rendszert keres? Fontos önnek a tartósság, az esztétikus megjelenés és a költséghatékony kivitelezés? Akkor válogasson a kínálatunkban szereplő, változatos körülmények között felhasználható, jó vízelvezetésű és korrózióálló cserepeslemezek közül.

A nagy választékban elérhető, természetes megjelenésű és kiváló ár-érték arányban megvásárolható cserepeslemezek segítségével könnyedén megvalósíthatja terveit.

Alfa

ALFA cserepeslemezek a korszerű, tartós, a hagyományos megjelenést és az innovációt egybeforrasztó termékek.

Bavaria

A BAVARIA Roof egy kifejező, jellegzetes minta, amelyet a tetőfedők jól ismertek és az ügyfelek szívesen választanak.

Gamma

A Gamma 25 cserepeslemez olyan modern tetőfedő termék, ami a hagyományos cseréptetők mintáját idézi.

Heta

A HETA® egyedülálló, eredeti formatervezésű forma, amelynek masszivitása az épületek monumentális modernitás jellegét adja.

Stigma

A 350 vagy 400 mm modulhosszúságú STIGMA® több lehetőséget nyújt, a több lehetőség pedig nagyobb elégedettséget hoz.

Milyen előnyökkel jár, ha cserepeslemezek kerülnek a tetőre?

A fémből készült cserepeslemez tető sokoldalú és tartós megoldást jelent a különböző ipari lakossági, kereskedelmi és mezőgazdasági épületek tetőfedésére.

A hagyományos tetőcserepekhez hasonló, hullámos megjelenésű tetőfedő anyag a tradicionális megoldásnál gyorsabb és egyszerűbb telepítést tesz lehetővé és könnyen a különböző igényekre alakítható.

Legyen szó a kiváló vízelvezetésről, korrózióállóságról vagy tűzállóságról, a szinte minden igényt kielégítő fém tetőfedő lapokkal a drasztikusan felfelé ívelő építőanyag árak ellenére is biztonságosan tervezhet. 

A cserepeslemez tetők változatos stílusban készülhetnek. A számos színben és kivitelben elérhető fémtető lapok jó választásnak bizonyulnak az Ön számára, ha egy olyan megoldást keres, ami kevés karbantartást igényel, mégis erős és biztonságos. Ráadásul, a nagyméretű tetőfedő lemezek, anélkül nyújtanak megbízható védelmet a különböző épületeknek, hogy sok pénzbe kerülnének.

A cserepeslemez tető legnagyobb előnye ugyanis, hogy miután telepítették, nem kell folyamatosan gondoskodni róla, amennyiben a felszereléskor odafigyeltek a tökéletes vízzárásra és a bevonatát az adott éghajlati viszonyoknak megfelelően választották ki.

Az áthidaló elemek nélkül felszerelhető fémtetőt ugyanis alapvetően csak kétévente kell ellenőríztetni egy szakemberrel, hogy elkerülhető legyen a tető beázása és megfelelő legyen a kötőelemek tömítése.

Ön tehát mindössze egyetlen lépésre van attól, hogy egy olyan tetőfedő rendszerre tegyen szert, ami:

  • kiváló víz- és párazáró tulajdonságokkal rendelkezik,
  • a hazai körülmények között kiválóan alkalmazható,
  • változatos formákban, színben és többféle stílusban elérhető,
  • alacsony karbantartási igényű
  • és gazdaságosan kivitelezhető.

A Turbo Pegazus Kft. változatos cserepeslemez kínálatában egészen biztosan megtalálja azt a tetőfedő megoldást, amivel hosszú távra tervezhet.

Miért válassza a Turbo-Pegazus Kft. cserepeslemezeit? 

A Turbo Pegazus Kft. hatalmas, 40.000 m2-en elérhető árukészletében kifogástalan minőségű és ár-érték arányban utolérhetetlen építőanyagokat talál a fennakadásmentes, gyors és egyszerű építőipari beruházásokhoz. 

A korszerű és hagyományos megjelenésű cserepeslemezek mellett, egyedülálló, eredeti formatervezésű és kiemelkedően masszív változatok is megtalálhatóak a kínálatunkban.

Amennyiben Önnek fontos az alacsony karbantartási igény, az esőnek, hónak, napsütésnek való ellenálló tetőfedő anyag és az időtálló kivitelezés, válasszon a különféle színű és profillal rendelkező, eltérő stílusú fém tetőfedő lapok közül.

Mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Szakértő kollégáink örömmel segítenek Önnek a kiválasztásban. 

Időtálló megoldást keres a tetőfedés kihívásaira? A Turbo Pegazus Kft-nél megtalálja, amit keres. Megrendelését 1-2 napon belül teljesítjük. Itt kérhet ajánlatot.