Turbo-Pegazus Kft.

Yato kéziszerszámok a Turbo Pegazus Kft. kínálatában

A Yato kéziszerszámok több mint 20 éve, világszerte egyet jelentenek a magas minőséggel és a megfizethető árral. Mostantól pedig a Turbo Pegazus Kft. kéziszerszám kínálatában is elérhetőek a trapézlemezek, szendvicspanelek és egyéb alapanyagok szakszerű és pontos szereléséhez szükséges Yato eszközök. Hogyan készülnek és mennyire tartósak? Tudja meg itt.>>>

Mire használhatóak a Yato kéziszerszámok?

A Yato kéziszerszámok felhasználási lehetőségei szinte végtelenek. A lengyel származású gyártó cég, a Toya S.A. kiváló minőségű termékeinek egyik legnagyobb előnye, hogy szinte minden megtalálható a kínálatban, amire a barkácsoláshoz és a szakszerű építkezéshez szükség lehet. Ráadásul masszív, időtálló kivitelben, kellemes és modern dizájnnal.

A Yato kéziszerszámok alapvetően három csoportra oszthatók: kerti, autószervizes és építőipari felhasználásra szánt szerszámok. A teljes szortimentből nálunk az építőiparban praktikusan használható alapdarabok találhatóak meg, pl. derékszög, mérőszalagok, lemezvágó olló, kézifűrész, mágnes, csavarhúzó, tehát csupa olyan termék, amelyek elengedhetetlenek a gyors és pontos munkavégzéshez.

Miért válassza a Yato szerszámokat?

A Yato szerszámok az otthoni hobbi barkácsolás mellett akár ipari feladatok elvégzésére is alkalmasak, mert kellőképpen masszívak és strapabíróak, méghozzá praktikus, kézreálló kivitelben.

A gyártó ugyanis szem előtt tartja az átgondolt és aprólékos tervezési folyamatot, a termékfejlesztést, valamint a magas szintű minőségbiztosítást és a legújabb technológiákat alkalmazza a gyártási folyamat során. A végeredmény pedig: kifogástalan műszaki szerkezettel rendelkező, megfizethető árú  kéziszerszámok.

A szerszámokra törésgaranciát vállalunk, abban az esetben, ha megsérülnének a rendeltetésszerű használat során.

A Yato kéziszerszámokban nem fog csalódni:

  • mert profi és kiváló minőségben készülnek,
  • mert a legtöbb iparágban használhatóak,
  • mert pl. a trapézlemezek, szendvicspanelek, mobilgarázsok, stb. szereléséhez is megbízhatóan alkalmazhatóak.

Vásárolni szeretne? Látogasson el a több, mint 4000 nm-es telephelyünkre.