Turbo-Pegazus Kft.

Cserepeslemez tető – gazdaságos megoldás

Miért ideális választás az ipari épületek tetejére?

Ha egy ipari tető megsérül vagy megreped, az súlyosan károsíthatja az épületben raktározott termékeket, illetve élelmiszereket. A cserepeslemez több szempontból is kifogástalan választ nyújt a tetőfedés kihívásaira. Tudja meg itt és most, hogy miért.>>>

Cserepeslemez: a költséghatékony választás

Egy vadonatúj tetőrendszer telepítése a magas inflációt megelőzően is költséges beruházás volt, most pedig egyenesen merész vállalkozás, ha nem a megfelelő tetőfedő anyagot választja. A cserepeslemez viszont még most is lehetővé teszi a gazdaságos tetőfedést, miközben a hagyományos tetőfedő anyagokhoz hasonló, esztétikus megjelenéssel rendelkezik.

A megfizethető és a hosszú élettartamú tetőfedés nem zárja ki egymást

A cserepeslemez egyik legnagyobb előnye, hogy időtálló. A korábban nagy számban alkalmazott ipari és kereskedelmi tetőfedő elemekkel összehasonlítva a fémből készült készült cserepeslemez élettartama akár 10-től 40 évig is terjedhet.

Ezzel szemben a pala és a korábban telepített azbesztetők az időjárás változásai miatt idővel megrepedhetnek, ami az azbeszt esetében az egészségre is ártalmas lehet.

Célszerű lépés minél előbb lecserélni az elavult tetőfedő elemeket, korszerű és ár-érték atányban verhetetlen cserepeslemezekre.

+4 érv a cserepeslemezek mellett

A cserepeslemez tető használata több évtizedes gondatlanságot jelenthet a vállalatok számára, mert:

  • A csúcstechnológiás bevonatoknak köszönhetően jól bírja a jelentős hőmérséklet-ingadozásokat is. 
  • A fém lapok közötti korszerű illesztések megnövelt tartósságot és alacsony karbantartási költségeket eredményeznek.
  • Környezetbarát opció. Sok cégtulajdonos felismerte már a cserepeslemez kivételesen előnyös tulajdonságait az ingatlan és a környezet szempontjából. Ezek a tetők ugyanis sok esetben újrahasznosított fémből készülnek, és ha a tető élettartama túllép egy bizonyos szintet, akkor szintén újrahasznosítható, hogy akár egy másik tető készüljön belőle.
  • Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak: a csapadéknak, UV-sugárzásnak, és szakszerű rögzítés mellett a szél sem tehet kárt a cserepeslemezekkel szerelt ipari épületek tetőszerkezetében.  

Emellett, ha a cserepeslemezeket korszerű szigeteléssel látják el, a nyári melegben kint tartják, a téli hidegben pedig segítenek bent tartani a meleget az épületben, ráadásul a kiváló szigetelő tulajdonsággal rendelkező anyag megóvja a lemezeket a tűzzel szemben is.

Ezek a fémből készült tetőfedő panelek más ipari rendszerekhez képest könnyűek, hosszú élettartamúak és kellően esztétikusak ahhoz, hogy ipari és kereskedelmi létesítmények, sőt akár magánházak tetején is jól mutassanak.

Ha professzionális és költséghatékony tetőfedésre van szüksége, válasszon kínálatunkból, vagy kérjen szaktanácsot és konkrét árajánlatot itt.>>>