Turbo-Pegazus Kft.

Hogyan válasszunk trapézlemezt?

A trapézlemez egy kivételesen széles felhasználási lehetőségekkel rendelkező termék. A sokoldalúságának köszönhetően ipari létesítményekben, lakóépületek burkolására és szinte mindenféle homlokzatra vagy egyszerű parasztház tető építésére is felhasználható.

Miért fontos az optimális profilválasztás? Milyen esetekben kiváló választás a trapézlemez? Tudja meg itt.>>>

trapezlemez

A megfelelő trapézlemez kiválasztása elengedhetetlen

Az egyszerűség és a sokoldalúság a trapézlemez sajátja, de szem előtt kell tartani azt is, hogy a megfelelő típus kiválasztása is elengedhetetlen a sikeres felhasználáshoz.

Először meg kell határozni, hogy mire akarjuk használni. Tetőre vagy homlokzatra?

Az optimális profilválasztás ugyanis garantálja a biztonságot és a megfelelő esztétikai megjelenést a kiválasztott felhasználásban.

Számos trapézlemez-modell létezik

Az egyik innovatív megoldás például a filcréteggel bevont, egyrétegű változat, melynek használatával, a fűtéssel nem rendelkező ipari létesítményekben is elkerülhető a páralecsapódás.

Széles választékunkban ön is megtalálja a nagy teherhordó felületű profilokkal rendelkező változatokat éppúgy, mint a saját gyártású, ár-érték arányban verhetetlen, változatos felhasználásra szánt T25-ös trapézlemezeket. 

Tartós tetőfedő anyag

Egy kiváló minőségű trapézlemez kiállja az idő próbáját, mert az extrém hőmérsékletekkel és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben is kivételes ellenállás jellemzi.

A nagyobb vastagságú változatok remekül ellenállnak az intenzív jégesőnek, viharnak, a különböző mechanikai sérüléseknek és nagyobb terhelést is elviselnek. A trapézlemezek kiválóan ellenállnak a víznek és kivételesen jó vízelvezetési tulajdonsággal rendelkeznek.

Egyszerűen szerelhető és gazdaságos

A trapézlemez nagy előnye a könnyű szerelés, ami jelentősen csökkentheti a munkaerő költséget is.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a trapézlemezekből készült tető vagy homlokzati elemeket gyakran a felhasználók szerelik fel. Így még jobban lefaraghatók a felújításra vagy építkezésre szánt költségek.

Ráadásul, a trapézlemez az egyik legolcsóbb építőanyag, ami ennek ellenére, felhasználható a csarnokok, illetve gyárépületek vagy akár egy családi ház esetén is.

Válassza ki az önnek leginkább megfelelőt itt.>>>