Turbo-Pegazus Kft.

Melyik a legjobb trapézlemez mezőgazdasági felhasználásra?

A raktározási, gazdálkodási szerkezetek más típusú trapézlemez felhasználást igényelhetnek, mint a hagyományos épületek. Miért előnyös a használatuk és melyiket érdemes választani egy sertéstelep vagy keltetőtelep, gyors és hatékony felépítéséhez? Tudja meg itt.>>>

Mezőgazdasági felhasználásra használt trapézlemez, kontra hagyományos trapézlemez

A mezőgazdasági felhasználásra szánt trapézlemez esetében nem elsősorban az esztétikai érték az elsődleges. Ugyanakkor ezek a trapézlemezek is kiváló minőségűek és dekoratív megjelenésűek lehetnek és különböző felhasználási területeken alkalmazhatóak sikerrel. Ha egyedi mezőgazdasági siló megjelenésre vágyik, a trapézlemezeinkben nem fog csalódni.

Ezzel szemben a hagyományos trapézlemezek szinte bármilyen lakóépületen felhasználhatóak. Színben, méretben és megjelenésben szintén a vásárló igényeihez igazíthatóak. 

Mire alkalmasak ezek a trapézlemezek?

A trapézlemezeink tipikus felhasználási területei gazdálkodók számára:

  • bálák és a terménytárolás
  • gépek tárolása
  • istálló, koca- vagy pulykatelep, hizlalótelep és egyéb mezőgazdasági, illetve ipari épületek

Egyszerű és szinte bármilyen célra felhasználható szerkezetek épülhetnek mezőgazdasági vagy ipari célra. A trapézlemezek felhasználásának előnye ezen a területen is a gyors és egyszerű szerelés, illetve a tartósság. Erős szerkezeteket, speciálisan tartós burkolatok nyerhetőek belőlük.

A T18-as trapézlemez például kiváló választás tetőfedésre, a kisebb gazdasági épületek esetében is.

Melyiket érdemes homlokzati elemként vagy beltérre alkalmazni?

Szakértő kollégáink minden kérdésére választ adnak, akár személyesen, a 4000 négyzetméteres telephelyünkön, vagy telefonon és e-mailes lehetőségeinken is.

Tegye fel kérdését vagy kérjen ajánlatot közvetlenül itt.>>>