Turbo-Pegazus Kft.

Hűtőházi szendvicspanel: Mit kell tudni róla?

A hűtőházi szendvicspanel egy speciális szendvicspanel típus, ami kifejezetten raktárakhoz, épületekhez, hűtőházakhoz, illetve hűtőkamrákhoz alkalmazható. Mitől különleges és mit kell tudni róla?>>>

A hűtőházi szendvicspanel 3 előnye

A hűtőházi szendvicspanelek, akárcsak a hagyományos szendvicspanelek, két acél fegyverzet közötti szigetelőmaggal rendelkező építőanyagok. A hűtőházban alkalmazott szendvicspanelek azonban kiemelkedő hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, és akár mínusz 40 fokig való felhasználásra is alkalmasak.

Rendkívül vastagság és kiváló hőtartás

Ezek a speciális panelek  akár 200 mm vastagságban is elérhetőek, PUR és PIR habbal, illetve kőzetgyapot töltettel, ami utánozhatatlan hőtartást tesz lehetővé.

Többféle színben és bevonattal is elérhetőek

A trapézlemezek egyik legnagyobb előnye a sokoldalú felhasználási lehetőségük. Ez a hűtőházi szendvicspanel esetében sincs másképp. Egyedi elképzelése van? A Turbo Pegazus Kft. trapézlemezeivel a hűtőházat is a saját ízlésére szabhatja. 

Egyszerű és könnyű szerelés

A panelek csatlakozása légmentes tömítéssel történik, és egyszerű önfúró csavarozással szerelhetőek, ami jelentősen lerövidíti a szerelésre szánt időt, valamint a munkaerő költséget.

Mire kell figyelni a hűtőházi szendvicspanelekkel kapcsolatban?

Figyelni kell a sérülésmentes tárolásra és szállításra. A hűtőházi szendvicspanelek esetében ugyanis különösen fontos a sérülésmentesség megőrzésére, hiszen egy apró hiba és a szendvicspanel nem tölti be eredeti funkcióját.

Mivel könnyen sérülő szerkezetről van szó, érdemes kiemelt figyelmet fordítani a tárolásra:

  • környezeti elemektől és UV-sugárzástól védett helyen tárolandó
  • egyszerre csak néhány darabot helyezzenek egymásra
  • a kötegeket csak egyenletes és strapabíró felületen helyezzék el

Amennyiben Önnek gyümölcsök, húsok vagy bármilyen más étel, esetleg növények tárolásához van szüksége kiváló minőségű szendvicspanelekre, akkor érdemes a kifejezetten erre a célra szánt típusokat választania.

Ha segítségre van szüksége a rendeléshez, szakértő kollégáink rendelkezésre állnak személyesen, e-mailben és telefonon is.>>>