Turbo-Pegazus Kft.

Szekcionált garázskapu: miért érdemes ezt választani?

Egy átdolgozott, fárasztó nap után  szeretne hazaérve azonnal megpihenni? Nem fér bele, hogy a garázskapu meghibásodik, vagy a működtetése problémába ütközik. Egy Turbo-Pegazus Kft. által kínált szekcionált garázskapu elfeledheti a mindennapi gondokat. Egy gombnyomás és biztonságban tudhatja autóját.>>>

A szekcionált garázskapu előnyei

A kiválóan hőszigetelt szekcionált garázskapu elemekből álló, rendkívül kis helyigényű és praktikus garázskapu típus kiváló választás a garázs biztonságos nyitására és zárására.

Hőszigetelésben verhetetlen

A dupla falú szendvicspanel szerkezetek hőszigetelő, PUR réteggel vannak töltve, ami stabil, kényelmes és komfortos kialakítást biztosít. A kapuk vásárolhatók ablakkal és ablak nélkül is, az Ön által kiválasztott színben, bevonattal és természetesen egyedi méretben.

A környezeti hatásokkal szemben ellenálló

A szekcionált kapuk ellenállóak az UV-sugárzással és a környezeti hatásokkal (pl.  esővel, hóval) szemben. A megfelelő tömítésnek és a tokzáró profilnak köszönhetően nem fog beázni a garázsa. A legmagasabb elvárásoknak megfelelő bevonatoknak köszönhetően a garázskapu színe nem fakul ki.

Miért válasszon szekcionált garázskaput?

A szekcionált garázskapu rendkívül kényelmes, biztonságos és maximális helykihasználást tesz lehetővé. A garázson belül és a garázs előtt is rengeteg szabad helyet hagy, hiszen nem nyíló vagy bukó szerkezetről van szó. Ez a típus a mennyezet alá tolható be a maximális helykihasználás érdekében. 

Az önellenőrző automatikával és hajtással rendelkező, ujjbecsípődés és betörés elleni védelemmel ellátott, változatos színekben és bevonattal rendelhető garázskapuk csak Önre várnak. Kérjen ajánlatot itt.>>>