Turbo-Pegazus Kft.

Zárt profilú kerítéselem – A gondozásmentes megoldás

A jó idő közeledtével számos karbantartási feladat vár a kerttulajdonosok számára, többek között a kerítések csiszolása és újrafestése is. Az évente sok időt és energiát igénylő karbantartás azonban elkerülhető! Az általunk gyártott zárt profilú kerítéselem gondozásmentes alternatívát nyújt a hagyományos fából vagy WPC-ből készült kerítéslécek helyett.

Ha beköszönt a jó idő…

A tavaszi hónapokban esedékessé válik a kerítések felújítása és újrafestése a kerttulajdonosok életében. A kinti időjárási viszonyok – a napsugárzás és az eső – hatására a hagyományos fából vagy WPC kerítéslécből készült kerítések állapota idővel romolhat, ezért az évi karbantartás elkerülhetetlen. Azonban van egy jó hírünk: a saját gyártású zárt profilú kerítéselemünk időtálló és gondozásmentes megoldást jelent hosszútávra!

Zárt profilú kerítéselem közvetlenül a gyártótól

Saját gyártású kerítésléceink egyedülálló tulajdonságokkal rendelkeznek.

1.) Rendkívül tartósak és ellenállóak az időjárási viszonyokkal szemben, így nem kell aggódnia a rozsda vagy a lehulló festék miatt. Sőt, még amiatt sem kell tartania, hogy a napsugárzás hatására kifakul a kerítésléc színe.

2.) Az anyagának köszönhetően gondozásmentes, ezáltal megtakaríthatja azt az időt és fáradságot, amit a hagyományos kerítések folyamatos gondozása és karbantartása igényel.

3.) A kerítéselemek mindkét oldala ugyanolyan, az utcáról és a kerten belülről is ugyanazt az esztétikus látványt nyújtják.

4.) A hagyományos színeken túl számos más, otthona stílusához passzoló színben is elérhetőek a kerítéselemek.

Egyedi kert, egyedi méret

Minden kert más és más, így nem mindenki számára jelentenek megoldást a standard méretű kerítéselemek. Nálunk azonban megtalálhatja a számításait! Az igényeihez mérten 3 különböző profilméret (100/130/160 mm) közül tud választani egészen 6 m hosszúságig.

Amennyiben szeretne egy esztétikus és időtálló kerítést a kertjébe, saját gyártású kerítéselemeink kiváló választásnak bizonyulnak. Az egyedi méretekben történő gyártás lehetővé teszi, hogy a kertje egyedi formájához és méretéhez igazodva készülhessen el új kerítése. Emellett pedig a lécek gondozásmentes jellege garantálja, hogy a kerítés hosszú éveken át szép és újszerű maradhasson, anélkül, hogy bármilyen jelentős karbantartást kellene elvégezni rajta.

Ne hagyja, hogy kerítése felújítása fejfájást okozzon Önnek. Válassza zárt profilú kerítéselemeinket, és felejtse el a rendszeres karbantartást! Tudjon meg róluk többet IDE KATTINTVA!