Turbo-Pegazus Kft.

Évindító kedvezmények – Árzuhanással indítjuk 2024-et!

Új év, új árak – legalábbis a Turbo-Pegazusnál! Az új év mindig remek lehetőséget nyújt arra, hogy megvalósítsuk terveinket és projektjeinket, de még remekebb, ha mindezt közben a pénztárcánk se bánja. Éppen ezért 2024-et még kedvezőbb és még megfizethetőbb ajánlatokkal kezdjük: non-prime szendvicspaneleink és trapézlemezeink áraiból is lefaragtunk!

Megszokott minőség, kedvezőbb árak

Tervei megvalósításában természetesen 2024-ben is számíthat ránk: legyen szó szendvicspanelről, trapézlemezről, cserepeslemezről vagy egyéb bádogos ipari termékről, nálunk garantáltan megtalálja a projektjéhez szükséges alapanyagot! A korábbi évekhez hasonlóan idén is kiváló minőségű termékekkel, széles kínálattal és óriási raktárkészlettel várjuk Önt – most még alacsonyabb árakon!

 Évindító kedvezményeink:

  • 15-20%-os árcsökkenés készleten lévő non-prime szendvicspaneleinkre
  • 10%-os árcsökkenés trapézlemezeinkre

Ezért válassza non-prime szendvicspaneleinket!

Ezek a típusú szendvicspanelek teljesen homogén, egységes felületet biztosítanak épületének mind színben, mind mintázatában. Ideális választás azok számára, akik megbízható, jól funkcionáló és nem utolsó sorban pénztárcabarát tetőpanelt vagy oldalfalpanelt keresnek!

A tökéletes burkolóelem

A trapézlemezek egyre népszerűbbek az építőiparban, ami nem véletlen, hiszen:

  • Sokoldalúan felhasználhatóak
  • Erős, strapabíró kialakítással rendelkeznek
  • Gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé
  • Hosszú távú védelmet nyújtanak az időjárási viszontagságokkal szemben
  • Kedvező áron beszerezhetőek

Itt az idő tervei megvalósítására! Ne hagyja ki évindító kedvezményeinket, szerezze be a projektjéhez szükséges alapanyagokat már most! Aktuális készletünkkel és további részletekkel kapcsolatos információért látogasson el telephelyünkre vagy érdeklődjön IDE KATTINTVA!