Turbo-Pegazus Kft.

3 érv a fém tetőfedő lemezek mellett

A számos tetőfedő megoldás közül napjainkban egyre többen választják a fém tetőfedő lemezek nyújtotta kényelmet és biztonságot. Miért válassza Ön is ezt a sokoldalú megoldást a háza vagy egy-egy céges épület tetőfedésére? Tudja meg itt.>>>

1. A fém tetőfedő lemezek egyszerű és gyors telepítésével időt és pénzt takaríthat meg

A tetőfedés egy ház vagy ipari épület építésének egyik legfontosabb lépése, ami a fém tetőfedő lemezek, azaz tetőfedésre alkalmas trapézlemezek segítségével nagyságrendekkel gyorsabbá válhat. 

Bizonyára abban egyetértünk, hogy ha a tető nem elég erős, ellenálló és tartós akkor különféle sérüléseknek van kitéve, ami megnehezíti az épületben élők életét vagy jelentős anyagi veszteséget okoz a vállalatok számára. Nos, ezekkel a problémákkal Önnek nem kell számolnia, ha az épület tulajdonosaként gondosan választja ki a tetőfedő anyagot.

Napjainkban különféle tetőfedő módszerek és rendszerek állnak rendelkezésre a piacon. Ezek egyike a tetőfedő lemezek egyre szélesebb körű alkalmazása.

A trapézlemezek közös vonása, hogy a telepítésük viszonylag egyszerű. Mindössze néhány csavarral biztonságosan rögzíthetőek. Ráadásul az ilyen típusú tetők beépítésének költsége, más módszerekhez képest jelentősen kedvezőbb, így tartós megoldást kap, megfizethető áron.

A Turbo Pegazus Kft. kínálatában Ön mindent megtalál, amire a fém tetőfedő és egyéb trapézlemezekhez szüksége lehet, méghozzá a lemezekhez passzoló színben.

2. A minimális karbantartási igény egyszerűbbé teszi a mindennapokat

Ezek a lapok meglehetősen erősek és kényelmesen használhatóak. A tartós, korrózióálló felületkezeléssel és minimális karbantartás mellett akár 10-40 évig is gondtalanul használhatóak. A fém tetőfedő lemezekkel évtizedekre elfelejtheti a tetőfedéssel járó kényelmetlenségeket. 

A trapézlemezek azonban nem csak a tetőre kínálnak ár-érték arányban utolérhetetlen alternatívát! Ugyanez igaz a bordázott kialakítással rendelkező fémlemezek burkolati elemként való felhasználására is. Széles trapézlemez kínálatunkban szinte minden építési kihívásra megtalálja az ideális megoldást.

3. Egyedi megjelenés és időtálló kialakítás

A trapézlemez lapok felszerelésének másik előnye hogy még a nehéz időjárási viszonyok sem befolyásolják a hosszú távú használatot. Az eső és a hó nem vékonyítja el őket, és egy szakszerűen felszerelt fém lemeztető még nagy szélben is megállja a helyét. 

Trapézlemez kínálatunkban többféle méret, bordázat, szín és típus közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb megoldást. Szakértő munkatársaink segítenek a célnak megfelelő alapanyagok kiválasztásában és minden kérdésre válaszolnak. Itt kérhet ajánlatot.>>>