Turbo-Pegazus Kft.

Trapézlemezek, amelyekre minden körülmények között számíthat

Ha trapézlemezekből építkezik, akkor a rozsdával kapcsolatban is felkészültnek kell lennie. Ugyanis a magas páratartalmú levegő és a csapadékos időjárás folyamatos ismétlődése miatt előfordulhat, hogy a trapézlemezek berozsdásodnak. Ez azonban nem törvényszerű, ha Ön a célnak megfelelő típust választja.>>>

Ha biztosra akar menni válasszon a rozsdamentes bevonattal ellátott trapézlemezek közül

A korrózió okozta probléma elkerülése érdekében megfontolhatja a rozsdamentes bevonattal rendelkező trapézlemezek használatát. Ezek a lapok ugyanis kiválóan ellenállnak a rozsdásodásának.

Nem számít, hogy odakint milyen az időjárás, ezek a lapok hosszú távon rozsdamentesek maradnak. Ez nagy segítség, mivel a rozsdásodás egy olyan probléma, amit ha nem kezelnek azonnal, könnyen továbbterjedhet, és jelentős anyagi károkat okozhat.

Amikor ugyanis egy trapézlemez berozsdásodik, a szilárdsága azonnal csökken, és már nem tud olyan védelmet nyújtani, mint korábban. 

Bármire is használja őket, a trapézlemezeket nem érdemes rozsdás állapotban tartani, mert előbb vagy utóbb használhatatlanná válnak. 

Ezért, ha Ön kültéri vagy magas páratartalom, illetve nedvesség mellett beltéri használatra keres megfelelő trapézlemezt, mindig jobb, ha a rozsdamentes bevonattal ellátott lapok közül válogat.

Nem kell lemondani az egyedi megjelenésről

Bátran dönthet a rozsdamentes trapézlemezek mellett, mert nálunk megtalálja azokat a kedvenc színében és formájában. Ezzel biztosítjuk, hogy a választott lapok jól illeszkedjenek az Ön házához vagy céges épületéhez, függetlenül attól, hogy milyen kialakítású bordázattal rendelkező trapézlemezekre van szüksége. 

Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti az ajánlatkérő űrlapunkat itt, vagy ellátogat a 4000 nm-es telephelyünkre, ahol szakértő kollégáink szívesen körbevezetik, illetve segítenek az objektív és költséghatékony döntésben.