Turbo-Pegazus Kft.

Építkezés 20-30%-al olcsóbban – Gondolt már a szendvicspanelre?

Felújít vagy építkezik, illetve bővíti a munkahelyét? Akkor bizonyára az Ön számára sem mellékes a precíz és lehető leggyorsabb kivitelezés, illetve a kedvező ár. Kíváncsi arra, hogy a jelenlegi körülmények között hogyan tud 20-30%-kal olcsóbban és lényegesen gyorsabban felépíttetni akár egy egész gyártócsarnokot? Hát így.>>>

Egy építési alapanyag, ami pénzt takarít meg Önnek: a szendvicspanel

Tegye a szívére a kezét, Ön gondolt már a szendvicspanelre a jelenlegi vagy tervezett építkezésével kapcsolatban?

Az építőiparban hónapok óta tapasztalt áremelkedések és a munkaerőhiány miatti nehézségek számos építési projektben okoznak fennakadásokat. Ön azonban egy jó döntéssel felgyorsíthatja az eseményeket, illetve kordában tarthatja a költségeket.

A szendvicspanelek használatának legnagyobb gyakorlati előnye, hogy az előre megtervezett, egykomponensű panelek egyetlen rögzítést igényelnek, ami csökkenti az építési időt és kevesebb munkaerőt igényel.

Arról nem beszélve, hogy a szendvicspanel épületek munkafolyamatai nem időjárásfüggők, így a projekt befejezése is kiszámíthatóbb.

Az épület burkolata már korai szakaszban időjárásállóvá tehető, ami gyorsabb belső illesztéseket tesz lehetővé. 

Ezek az előnyök egyszerre csökkentik a projektek ütemezésére fordított időt és a munkaerő költségeket, ami Önnek gyorsabb használatbavételt és kevesebb anyagi terhet jelent.

Habár az élő munkaerő költsége jelentősen eltér a világ különböző piacain, de abban bizonyára egyetértünk, hogy egy néhány napos munka költsége nagyságrendekkel alatta marad a több hetet vagy hónapot igénylő építkezések költségénél.

Miért érdemes változtatni a megszokott építkezési módokon?

A világ folyamatos változásban van, amihez az építőiparnak is alkalmazkodnia kell. Globálisan a projektek elakadását és a költségek növekedését tapasztaljuk, mert nincs elegendő munkaerő a különböző munkák elvégzéséhez.

Ezért is ésszerű olyan rendszereket alkalmazni, amelyek segítenek enyhíteni ezt a hiányt anélkül, hogy az épület minőségét és teljesítményét veszélyeztetnék, ráadásul olyan magas szintű szigetelést tesznek lehetővé, amelyekkel csökkenthető az épületek hűtésére, illetve fűtésére fordított energiamennyiség. 

Maximalizálja a lehetőségeit a szendvicspanelek segítségével. Kérjen szakértő segítséget és ajánlatot itt.>>>