Turbo-Pegazus Kft.

Ásványgyapotos szendvicspanelek: Mi alapján válasszon?

Az ásványgyapotos szendvicspanelek a legnépszerűbb szendvicspanel típusok az I. és II. osztályú kínálatban is. Mi alapján szűkíthető tovább a kör az Önnek leginkább megfelelő típusra? Tudja meg itt.>>>

Az ásványgyapotos szendvicspanelek megjelenése és minősége

A Turbo Pegazus kínálatában az ásványgyapotos szendvicspanelek között nem csak I. osztályú, hanem II. osztályú, de nem bontott és csak kifogástalan minőségű termékeket talál, kedvezőbb áron.

Hogyan ellenőrizheti ezt?

A felület simasága árulkodik a minőségről. Egy kifogástalan minőségű szendvicspanelen ugyanis nincsenek a használatot akadályozó nyomok vagy foltok.

Az ásványgyapottal szigetelt szendvicspanelek tűzállósági teljesítménye kiváló

A tűzállósági teljesítmény minden olyan fizikai és kémiai változásra vonatkozik, ami az építőanyagok elégetésekor vagy a tűznek való kitettségük során következik be.

Ezt a teljesítmény az anyag felületének gyulladása és lángterjedése, a hő, a füst, a karbonizáció, a súlyvesztés és mérgező termékek képződése alapján mérhető.

Az ásványgyapotos szendvicspanel égési teljesítménye nulla, így elmondható, hogy a jó ásványgyapottal szigetelt panel nem égethető.

Hőterheléses zsugorodási hőmérséklet

A hőterheléses zsugorodási hőmérsékletet az ásványgyapotos szigetelőpanel hőstabilitásának jellemzésére használt mérőszám. Azt a hőmérsékletet jelöli, amelyen az ásványgyapotos szendvicspanel deformálódni és kissé zsugorodni kezd.

Nedvesség elnyelő képesség

A nedvesség elnyelő képesség az ásványgyapotos szendvicspanel azon tulajdonságra utal, hogy az anyag képes felszívni a levegőben lévő vizet. Ennél a típusnál ez a tulajdonság az anyag kémiai összetételével és szerkezetével kapcsolatos. Az ásványgyapotos szendvicspanel nedvességfelvétele a levegőben,  négyzetméterenként közel 4%.

Ha ásványgyapotost szendvicspanelre szeretne árajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal.>>>