Turbo-Pegazus Kft.

A szendvicspanel alkalmazásának előnyei

A szendvicspanel egy egyre jobban ismerté vált építőanyag a magyar építőiparban. Ez a hagyományos építőanyagokkal szemben számos előnyének köszönhető.

A teljesség igénye nélkül részletezünk néhányat:
• Hőszigetelő képesség,
• Hőhídmentes építkezés,
• Gyors kivitelezés

Hőszigetelő képesség:
Ha megvizsgálunk több épületszerkezetet, adott vastagságban a szendvicspanelek hőszigetelő képessége messze meghaladja a társaiét.

Hőhídmentes építkezés:
Egy teljes panelrendszer szerelése esetén  a technológiai utasítások betartásával egy teljes
úgynevezett passzív szerkezet építésére van lehetőség.  Az ebből készült épületek esetén biztosított az  folytonos hosszú távú hőszigetelés, így páralecsapódásra és annak kellemetlen következményeire nincs lehetőség. Ez nagyon fontos  szerepet játszik az energiamegtakarítás terén is.  A hőhidaknál nem „szökik” ki a meleg.

Gyors kivitelezés:
Az előre gyártott nagy-táblás szendvicspanelek  az oldalirányú horony eresztékes csatlakozással, önfúró csavarokkal szerelve lehetővé teszik a gyors és pontos felszerelést.

Átépíthető:
A szerelési technológia lehetővé teszi a  részleges vagy teljes átépítést.  A lecsavarozás után az egész épület költséghatékonyan áttelepíthető.

A szendvicspanel épületek építéséről és árakról érdeklődhet szakértő értékesítési munkatársainknál a megadott elérhetőségeken.