Turbo-Pegazus Kft.

Gondozásmentes kerítés trapézlemezből

Sok gondot és költséget okozhat a kerítés felújítása a háztartásokban. A felújítási, illetve karbantartási munkálatok nemcsak időigényesek, de költségesek is, mind a fa, mind a hagyományos acélkerítések esetében. Nem beszélve arról, hogy két festés között ezeknek a kerítéseknek az esztétikai értéke is romlik, tehát nem nyújtja hosszú távon azt az élményt, amit a kerítésünktől (főleg ha az utcafronti) elvárunk.

Ezekre a problémákra jelent megoldást a trapézlemezből gyártott kerítés, melyet vagy teljesen ebből az anyagból építhetünk, vagy hagyományos módon más anyaggal kombinálva kerítésbetétként alkalmazhatunk.

Ezek a kerítések nemcsak esztétikusak a nagy szín- és struktúraválaszték miatt, de maga az anyag miatt gondozásmentesek is.
A lemezeket acélból gyártják, mely kap egy cink védőbevonatot tűzi mártással,  majd erre kerül rá egy korrózió elleni festék, majd alapozófesték-réteg és ezekre kerül rá a színterezett réteg, ami a lemez színét adja.

A kerítések felszerelése EPDM tömítéssel ellátott önmetsző csavarral történik.  A felszerelés, gyors és nem igényel különösen nagy szakértelmet.
Mikepércsi kereskedelmi egységünkben ügyfeleink megvásárolhatják a kerítés készítéséhez a trapézlemezeket és a kötőelemeket. Az anyagokat méretre gyártva kínáljuk, a gyártási határidő átlagosan 1-2 nap. Raktárkészletünkön lévő lemezek nagy színválasztékából válogathatnak ügyfeleink. A kerítésekhez különböző szegőelemeket is forgalmazunk. Ezek alkalmazásával, akár színben eltérő kivitelben is, egyedi kerítést tudnak építeni.