Turbo-Pegazus Kft.

A T18 trapézlemez előnyei

Egy trapézlemezt keres széles alkalmazási területre? Akkor Önnek a T18 trapézlemez kiváló választás lehet. Azonnal eláruljuk, hogy miért.>>>

A T18 trapézlemez: egy megoldás számos felhasználási területre

A T18 trapézlemez kiváló választás, szinte bármilyen felhasználásra. Többféle színben és bevonattal rendelhető, beleértve a faszerű bevonatokat is.

Ha kerítéshez, homlokzathoz, raktárhoz, garázshoz vagy gazdasági épülethez keres burkolatot, mennyezeti takaróelemet vagy tető profilt akkor a T18 trapézlemezben nem fog csalódni.

  • A T18 trapézlemezen található vízelvezető horony, vagy más néven vízorr alkalmassá teszi, hogy masszív tetőfedő profilként való felhasználást is. 
  • Jó merevségű, sűrű bordázatú, ezért homlokzati profilként is kiválóan megállja a helyét, elsősorban a lakossági felhasználásban, de akár kisebb gazdasági épületeknél is.

A T18 legfontosabb paraméterei

A T18 trapézlemez műszaki adatlapja szerint a fedőszélessége 1075 mm, a teljes szélessége pedig közel 1125 mm. Az ajánlott maximális lemezhossz 8000 mm, a lemezvastagság 0,5-0,75 milliméter, profil magasság pedig 17,3 mm.

Két hét átfutási idővel, akár egyedi árajánlat alapján is vásárolhat T18-as trapézlemezt a Turbo Pegazus Kft-től a többféle bevonattal és színben. 

ALUZINK (alumínium-cink) ötvözet

Tartós, ellenálló, a tűzihorganzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldalán bevont trapézlemez. 25 év garanciával. 

GRANITE® Storm

50 μm vastagságú matt poliuretán bevonat. A szemcsés struktúrájának köszönhetően kiválóan ellenáll a környezeti hatásoknak és az UV-sugárzásnak is. Akár 40 évig is megőrzi a szépségét. 

HERCULIT® 

Európa legjobb kohói számára piacvezető lapokat gyártó üzemmel együtt kidolgozott bevonatunk, melynek előnyei főként tetőfedő elemként való felhasználásban mutatkozik meg.

Több kedvező tulajdonsága is van, és 40, illetve 55 év garanciával érhető el.

Választhat továbbá horganyzott lemezt, HPS 200-as bevonatot, ami egy cink alumínium ötvözet, kiváló antikorróziós védelemmel és 40 év garanciával.

Vagy akár döntsön az elsősorban beltéri felhasználásra ajánlott POLIESTER INTERIOR mellett, ami egy sima fényes felületű, 15 μm vastag poliészter réteggel bevont lemezt jelent.

Ha még több, bevonat típusra kíváncsi, tekintse meg a T18-as trapézlemez oldalát és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet.>>>