Turbo-Pegazus Kft.

Szekcionált garázskapu: Miért ez a legnépszerűbb típus?

Napjainkban a garázs már ugyanúgy része a családi ház megjelenésének, mint a pázsit vagy a kerítés. A garázskapu egyszerre védi a garázst, illetve az otthont attól, hogy illetéktelenek bejussanak, másfelől a dekorációs értéke sem elhanyagolható. Tehát a két legfontosabb követelmény a garázskapuval kapcsolatban, a funkcionalitásban és a megjelenésben jelentkezik. Lássuk, miért a szekcionált garázskapu a legnépszerűbb.>>>

A szekcionált garázskapu által kínált előnyök

Az elmúlt évek, évtizedek során a garázskapu technológia folyamatosan fejlődött és a szekcionált garázskapu került fel a népszerűségi lista élére. Méghozzá azért, mert ma már egy garázskapuval szemben elvárás, hogy egyben dekoratív, megbízható és időtálló és hőszigetelt  is legyen. Egy magas minőségű szekcionált garázskapu pedig nem csak funkcionális, hanem akár a ház értékét is megnövelheti.

Mi teszi különlegessé?

A szekcionált garázskapu vízszintes panelekből áll, amelyeket zsanérok kötnek össze és görgőkkel vannak felszerelve. A görgők két párhuzamos sín mentén futnak egészen a mennyezetre. Tehát ez egy helytakarékos megoldás, hiszen nem vesz el plusz teret a garázsból, sem a garázs előtti területből.

Szendvicspanelből készül, ami kevésbé érzékeny a repedésekre, a horpadásra, nem rozsdásodik és jól szigetel. Tehát, hő- és hangszigetelésben és az élen jár.

További előnyei: 

  • Szinte bármilyen színben színben elérhető, a borítása akár fa hatású is lehet.
  • Szabadon választható, hogy ablak vagy akár ajtó is legyen rajta.
  • Általában motoros garázskapu nyitóval üzemeltethető.

Hol vásárolhatja meg?

Például a Turbo Pegazus Kft.-nél, ahol megtalálja a tökéletes megoldást a garázsa védelmére. Teljes körű szolgáltatásunk keretén belül nemcsak megtervezzük, hanem legyártjuk és beszereljük az Ön új, minden igényt kielégítő garázskapuját. 

Forgalmazunk kizárólag szekcionált kapukhoz való szendvicspaneleket és külön vasalatot is és minden szükséges alkatrészt, amire egy ilyen garázskapuhoz szükség lehet. 

Ha mégis másképp döntene, a szekcionált garázskapu helyett választhat egyszárnyú nyíló, kétszárnyú nyíló vagy tolókaput is. 

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérjen egyedi árajánlatot online.>>>