Turbo-Pegazus Kft.

Miért válassza a T14-es trapézlemezt?

A T14 trapézlemez kiváló választás Önnek, amennyiben egy rendkívül széles alkalmazási körrel rendelkező trapézlemez típust keres. Íme az előnyei és felhasználási lehetőségei.>>>

T14 trapézlemez: sokoldalú társ, különféle építési projektekben

A T14, a T-7-es hasonlóan, homlokzati és tető változatban is elérhető. A 9 foknál kisebb lejtésű tetők fedésére is alkalmas.

A különlegessége, hogy a borítás színében és a hátoldalán is használható. 

Ez a trapézlemez típus lehetővé teszi olyan épületek felállítását, amelyek eltérnek a hagyományos felosztású tetőfedést és homlokzatot illetően az átlagtól. A különleges kialakítás, a méretre vágás lehetősége és a gazdag színválaszték szinte korlátlan felhasználási lehetőségeket teremtenek a T14-nek.

A T14 trapézlemez önhordó típus és kész elemek formájában könnyen szállítható.

Ha tetőként használják, a lapok illesztésénél érdemes páralecsapódás-gátlót is telepíteni, hogy a víz és a nedvesség kívülről ne jusson be.

Mivel ez a trapézlemez típus kifejezetten dekoratív, ezért díszítőelemként is használható. Továbbá garázsajtóként, kerítéselemként, konténerek borításaként vagy válaszfalként, illetve sérült homlokzati elemek burkolására is alkalmas, és akár épületek befejező biztonsági elemeként is kiválóan megállja a helyét.

Milyen bevonattal rendelhető?

A T14-es számos színváltozatban és bevonattal rendelhető. Akár faszerű bevonattal is elérhető.

A legegyszerűbb az alumínium-cink ötvözet bevonat, ami nedves környezetben és a levegő okozta korrózióval szemben is védi a trapézlemezt.

Léteznek ettől erősebb, hosszabb garanciával rendelkező bevonatok is, mint pl. a GRANITE® Storm, ami 40 év, vagy a HERCULIT®, amire szintén 40 év garanciát vállal a gyártó.

A T14-es műszaki paraméterei

Szélesség: 1100 mm

Szélesség: 1100 mm

Hosszúság: max. 8000 mm

Vastagság: 0.5-1 mm

Profilmagasság: 12 mm

Trapézlemezt keres? Nálunk megtalálja a megfelelőt, beltérre és kültérre egyaránt. Ha további információra vagy segítségre van szüksége az ideális bevonat vagy trapézlemez típus kiválasztásához, kérdezze szakértő kollégánkat.>>>