A trapézlemez használatának 5 legnagyobb előnye

A trapézlemez széles körben alkalmazható a tetőkön, a homlokzatokon, a kapukon, a kerítéseken, valamint a teherhordó szerkezeteken. Íme a trapézlemez felhasználásának 5 legfontosabb előnye.

Mi a trapézlemez?

A trapézlemez egy rendkívül gazdaságos és tartós anyag a tetők, illetve a különböző épületek homlokzatának burkolására. Népszerű megoldást jelentenek a családi házak mellett a gyártócsarnokok, raktárak és üzlethelyiségek esetében is. 
Könnyű, és a mechanikai behatásoknak, valamint a korróziónak is ellenáll.

1. Szinte gyerekjáték a szerelése

A trapézlemez egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen és egyszerűen szerelhető. Nem igényel nagy szakértelmet. A szereléshez mindössze fa- és acélszerkezetekhez használható önfúró csavarokra, mérőszalagra és egy bitheggyel ellátott fúrógépre van szükség.

2. Kicsi súly

A trapézlemezek egyik legnagyobb előnye, hogy kivételesen könnyűek, így olyan tetőkön is használhatóak, amelyek nem bírnák el a kerámiacserép súlytöbbletéből eredő terhelést. 

3. Időtálló és ellenálló

A kis súlyuk ellenére a trapézlemezek nagyon tartósak. A szél és a légköri hatások romboló hatásai sem károsítják őket. Szakszerű felszerelés mellett hosszú éveken át utókezelésektől mentesen használhatóak.

4. Nem korrodálódik

A trapézlemezek, bordázott kivitelüknek köszönhetően, remekül elvezetik a csapadékot. Mivel tökéletesen víz- és nedvességállóak, ezért felületük ha nem sérül, nem is rozsdásodik.

5. Gazdaságos választás

A trapézlemez ár-érték arányban verhetetlen alternatívát kínál a tető és a különböző épületek homlokzatának burkolására.Ha tehát egy gazdaságos és kiváló minőségű anyagot keres tervei megvalósításához, a trapézlemezzel nem tévedhet.

Cégünk egyedülállóan széles profilkínálattal rendelkezik. 

Itt kérhet ajánlatot: Ajánlatkérés