Turbo-Pegazus Kft.

Miért a szendvicspanel a legjobb megoldás a gyártócsarnok-építéshez?

Egy hatalmas belmagassággal és alapterülettel rendelkező csarnok felépítése hagyományos, tégla kivitelben rendkívül hosszadalmas folyamat. Nem beszélve az építőanyag árrobbanása miatt égbe szökő költségekről. Ha Ön elkötelezett a gyors, eredményes és költséghatékony folyamatok mellett, nem akadályozhatja a céljai megvalósulását egy előre meghatározhatatlan költségekkel járó és hosszadalmas építkezéssel.

Válasszon optimális és pontosan tervezhető alternatívát! A szendvicspanel számos előnyét kihasználva Ön gyorsan és ár-érték arányban verhetetlen fejlesztéssel bővítheti vállalkozását. Hogyan lehetséges ez? Hát így.>>>

szendvicspanel

Mi a szendvicspanel, és mire jó?

A szendvicspanel egy olyan kényelmes és gazdaságos megoldást nyújtó rendszer, amely megvédi az épületeket a külső hatásoktól (pl. a hőmérsékleti ingadozásoktól, a nedvességtől és a korróziótól). 

A szendvicspanelek modern, könnyű és strapabíró építőelemek, amelyeket az épületek külső falainak és tetőinek burkolására, valamint a szigetelt belső falak és hűtőkamrák kialakítására használunk.

Hogy készülnek a szendvicspanelek?

A szendvicspanelek lelke a vastag és kis sűrűségű szigetelőanyag, amit két vékony és nagy sűrűségű fémfelület (fegyverzet) közé töltenek be.

Az összeszerelt épületelemek számos területen felhasználhatóak. Nagy előnyük, hogy a kis súlyuk ellenére is nagy teherbírásúak.

Milyen szigetelőanyag kerülhet a fegyverzetbe?

A szendvicspanelek az összes típusú szigetelőanyaggal gyárthatóak, beleértve az ásványgyapotos, illetve a PIR és PUR habos kivitelt.

Azt, hogy az Ön terveinek megvalósításához milyen szigetelőanyagra van szükség, az egyedi, illetve az adott épület igényei határozzák meg, figyelembe véve az épület hő-, pára-, illetve hangszigetelési és tűzállósági igényeit.

A legjobb tűzállósággal az ásványgyapot szigeteléssel ellátott szendvicspanel rendelkezik.

Milyen területeken ajánlott?

A szendvicspaneleket általában ipari létesítményekben, kereskedelmi épületekben, hűtőházakban, lakóépületekben, erőművekben, valamint mezőgazdasági és állattenyésztési épületekben használják.

Büszkék vagyunk arra, hogy Európa vezető szendvicspanel gyártóinak termékeit forgalmazzuk. Hatalmas és szinte kifogyhatatlan árukészletünk a garancia a megrendelés 1-2 munkanapon belüli, gördülékeny teljesítésére.

Ha a Turbo Pegazust választja, Ön is magasabb fokozatba kapcsolhat. 

Felkeltettük érdeklődését? Itt kérhet ajánlatot.>>>