Turbo-Pegazus Kft.

Miért jó választás a lemeztető?

A lemeztető, dekoratív, könnyen szerelhető, időtálló és ár-érték arányban is kiváló választás. Az alapját képező trapézlemez ugyanis egy nagyon széles alkalmazási körrel rendelkező termék. Sokoldalúságának köszönhetően felhasználható ipari létesítményekben, lakóépületek burkolására, mindenféle homlokzatra vagy egyszerű háztető kivitelezésére is.

lemezteto

Hogy lesz kiváló lemeztető egy trapézlemezből?

Bár az egyszerűség és a sokoldalúság adott, nem minden trapézlemez alkalmas lemeztető készítésére. Az optimális végeredmény érdekében az alábbiak alapján kell kiválasztani a megfelelő trapézlemezt:

1. A cél meghatározása

Először is meg kell határozni a trapézlemez rendeltetési célját. Ez lehet a tető mellett a homlokzat vagy oldalfal is. 

A megfelelő profilválasztás garantálja a beruházás biztonságos kivitelezését és megfelelő esztétikai megjelenést.

2. A típus kiválasztása

Számos trapézlemez típus létezik a piacon. A Turbo-Pegazus Kft. kínálatában Ön egy helyen rögtön 15 félét talál. 

A legtöbbször választott, saját gyártású trapézlemezünk a T25-ös, ami sokoldalúan felhasználható, kiválóan elvezeti a csapadékot, tartós, ellenálló és ár-érték arányban is a legjobb választás.

Kifogástalan minőségű és esztétikus lemeztető gyártható belőle, de homlokzati elemként is megállja a helyét. Bevonattól függően akár 40 vagy 55 év garanciát biztosítunk rá.

Trapézlemez: az egyik legtartósabb tetőfedő anyag

A trapézlemezből készült lemeztető az extrém hőmérséklettel és a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben is kivételesen ellenálló.

A masszívabb anyagokból (pl. T18) történő gyártási lehetőségeinknek köszönhetően egy precízen tervezett és kivitelezett lemeztető ellenáll az intenzív jégesőnek, viharnak, különböző mechanikai sérüléseknek is. Sőt a vastagabb profilokból (pl. T135-930 és T160) készült tetőburkoló elemek nagyobb teher viselésére is képesek. 

A trapézlemezből készült lemeztető különleges előnye, más tetőelemekkel szemben, hogy ez a fajta burkolat nem szívja be a vizet.

Egyszerű szerelés, gördülékeny munka

A trapézlemez könnyen szerelhető, ami gyorsabb munkamenettel, kevesebb munkaerővel és ezáltal lényegesen alacsonyabb költséggel jár. Ráadásul a lemeztető telepítéseket gyakran maguk a megrendelők végzik, ami további megtakarítást jelent a háztartás vagy vállalkozás költségvetésében.

Ne feledje, hogy a trapézlemez az egyik legolcsóbb alapanyag a tetőfedésre, ami jól illeszkedik a családi házak, csarnokok, illetve bármilyen típusú épületek tetejére.

A Turbo Pegazus Kft-nél Ön is megtalálja, amit keres. Tekintse meg széles trapézlemez kínálatunkat itt.>>>