Turbo-Pegazus Kft.

Trapézlemez: tetőfedés minden esetre

Trapézlemez tetőre? Igen! A tetők ugyanis az év 365 napján ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ezért úgy kell megtervezni őket, hogy a különböző igények széles skálájának megfeleljenek, ellenállóak és tartósak legyenek.

Egy tetőfedésre alkalmas trapézlemez pedig épp ilyen, és számos előnyt kínál, amelyeket egy jó döntéssel Ön is kihasználhat a következő felújítás vagy építkezés során.>>>

trapezlemez

A trapézlemez felhasználás előnyei

A trapézlemez időjárásálló, könnyen szerelhető és strapabíró építőanyag, ami egyszerre könnyű, rugalmas és strapabíró is. A profilozott fémlemezek tehát ideális megoldást nyújtanak a tetőfedéshez.

Mivel széleskörűen hasznosítható, kiválóan alkalmas a lakóépületek és a melléképületek felújítására, bővítésére, illetve kocsibeálló, kerítés építésére is. 

A könnyű szerelhetőség leegyszerűsíti és gyorsabbá teszi a felújítást, illetve az építkezést, ami a kiváló ár-érték aránnyal együtt mérsékelheti a beruházás költségeit.

Habár a súlya kicsi, más szempontból a trapézlemez az építőipar egyik nehézsúlyú versenyzője.

Vonzó és esztétikus megoldás szinte minden esetre

Hosszú élettartamuk és időjárás-állóságuk miatt a Turbo Pegazus Kft. trapézlemezei kiállják az idő próbáját.

Azért, hogy Ön biztosan megtalálja, amit keres, 15 különböző típusú trapézlemezt kínálunk, melyek a RAL-színskála szerint számos színváltozatban elérhetőek, a hozzájuk illő szerelvényekkel együtt. 

A kiváló minőségű fémprofilok látványos és stílusos díszei lehetnek az Ön otthonának vagy munkahelyének is. 

Ha trapézlemezt választ a tetőfedésre, biztos lehet benne, hogy a mohásodás, az algásodás és a beázás hosszú ideig nem jelent majd gondot. 

Kérdése van? Kérje szakértőnk segítségét itt.>>>