Turbo-Pegazus Kft.

Hűtőház, hűtőkamra ajtó – avagy mi mindenre jó a szendvicspanel?

A szendvicspanel egy költséghatékony, sokoldalú és rendkívül változatosan felhasználható építőelem, ami az élelmiszerek biztonságos tárolására szolgáló hűtőházak és hűtőkamra ajtók gyártásánál is kiemelt szerepet kap. Miért jó választás a szendvicspanel? Tudja meg itt.>>>

hutokamra-ajto

A tökéletesen szigetelő hűtőház és hűtőkamra ajtó

Egy hűtőház vagy hűtőkamra ajtó is szendvicspanelből készül, de ezek kissé másképp működnek, és más tulajdonságokat követelnek meg, mint egy ipari épület. A cél ezúttal az élelmiszer megfelelő hűtése és fagyasztása, akár több hónapon vagy éveken át. A speciálisan erre a célra gyártott szendvicspanelekkel ez is lehetséges.

A szendvicspanel remek választás, ha gyorsan szeretne felépíttetni egy gyártócsarnokot, és közben a költségeket is kordában akarja tartani. Mivel többféle szigetelőanyaggal készülhet, a szigetelési hatékonysága minden helyzetben optimális, hűtőházak és hűtőkamra ajtók gyártásához is ideális.

A rendeltetésszerű és fennakadásmentes üzemeléshez viszont tökéletes kivitelezésre van szükség. Egész pontosan: egyedi igények alapján megtervezett és gyártott szerkezeti elemekre, amelyek biztosítják a hűtők és a fagyasztók optimális zárását.

Ezek a következők lehetnek:

  • szendvicspanelek,
  • kiváló minőségű és méretre gyártott hűtőkamra ajtók.

Egyedi méret, személyre szabott megoldások a Turbo Pegazus Kft.-nél

Cégünk, a Turbo Pegazus Kft. a kiváló minőségű trapézlemezek, cserepeslemezek, szendvicspanelek és más építőelemek forgalmazása, illetve gyártása mellett egyedi méretű hűtőkamrákat és hűtőkamra ajtókat is gyárt, szerelési szolgáltatással, költséghatékonyan és időtakarékosan.

Milyen a jó hűtőkamra panel?

Egyértelmű, hogy a jó hűtőkamra panel kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik. Ezt a benne található hőszigetelő anyag (poliuretán hab) biztosítja. A panelek vastagsága 80 mm-től 200 milliméterig terjedhet.

A problémamentes használathoz elengedhetetlen, hogy a belső és a külső panel is olyan anyagokból álljon, amelyek kiemelkedő hőszigetelő képességgel rendelkeznek. 

A hűtőkamra paneleknek ugyanis meg kell akadályozniuk a belső és a külső hőmérséklet szétterjedését, ami egyben energiatakarékosabbá is teszi a hűtőkamrát.

A hűtőkamra hőmérséklete, páratartalma, környezeti követelményei általában alacsonyabbak, mint a külső környezeté, ezért ügyelni kell arra, hogy a hűtőkamra panel a megfelelő anyagból készüljön, és optimálisan szabályozza a hőmérsékletet. 

Ha ugyanis  a hűtőház hőmérsékletét nehéz szabályozni, az a hűtést igénylő termékek minőségi romlásához és a hűtőkompresszorok fokozott működéséhez vezethet. Az erőforrás pazarlása felesleges kiadásokkal jár, amit mindenképpen érdemes elkerülni.

Egyedi megrendeléseket is teljesítünk. 

Milyen a jó hűtőkamra ajtó?

Egy minőségi hűtőkamra ajtó korrózióálló, tartós és égésálló anyagokból készül. Nem tartalmaz mérgező anyagokat, viszonylag könnyű, ám erős nyomásállósággal rendelkezik, biztonságosan használható.

A cél a hosszú élettartam és a kényelmes használat, lehetőleg kedvező áron. A Turbo Pegazus Kft. épp ilyeneket gyárt. 

Amennyiben Önnek hűtőkamrára vagy hűtőkamra ajtóra van szüksége, fontos, hogy szakértő segítségével válasszon. Itt kérhet ajánlatot.>>>