Turbo-Pegazus Kft.

Lakatosmunka professzionális szinten!

Vállalkozásunk kezdetben csak másodosztályú szendvicspanel elemek beszerzésével és értékesítésével foglalkozott, azonban a folyamatosan növekvő megrendelői igények arra ösztönöztek minket, hogy bővítsük és professzionális szintre emeljük tevékenységi körünket. Így alakult ki fő profilunk: a teljes körű lakatosmunkák ellátása. Lássuk, mit is jelent ez pontosan!

A lakatosmunkák olyan tevékenységeket jelentenek, amelyek különböző szerkezeti elemek gyártásával és összeszerelésével foglalkoznak. Vállalkozásunk már több mint 10 éve specializálódott lakatosmunkák kivitelezésére, és ez idő alatt széles körű tapasztalatot szereztünk ezen a területen. Fő profilunk a szendvicspanelek, trapézlemezek, csarnokvázak és garázskapuk, hűtőajtók és fagyasztóajtók, valamint Z és C szelemenek előállítása és szerelése.

Milyen lakatosmunkákat vállalunk?

1. Mobilgarázs legyártása és összeszerelése

Ha egy biztonságos és praktikus megoldást szeretne a gépjárműve tárolására, akkor a mobilgarázs tökéletes választás lehet. Vállalkozásunk magas minőségű mobilgarázsokat gyárt és szerel össze, melyek megvédik autóját az időjárás viszontagságaitól és az esetleges lopásoktól.

 

2. Csarnokváz legyártása és összeszerelése

A csarnokok sokféle célra használhatók, például raktárak, műhelyek vagy akár sportlétesítmények kialakítására is alkalmasak. Könnyen telepíthető, tartós csarnokvázak gyártását és összeszerelését vállaljuk.

 

3. Csarnokok burkolatának szerelése szendvicspanellel és trapézlemezzel

A csarnokok burkolata fontos szerepet játszik a stabilitás és a hőszigetelés szempontjából. Éppen ezért a csarnokok burkolatának kialakításánál magas minőségű szendvicspaneleket és trapézlemezeket használunk, amelyek tartósak és hatékony hőszigetelést biztosítanak.

 

4. Hűtőkamrák és hűtőházak megépítése

Az ételiparban és kereskedelemben gyakran szükség van hűtőkamrákra és hűtőházakra a termékek tárolására. Profi csapatunk megbízható és modern hűtőkamrákat, illetve hűtőházakat épít, amelyek megfelelnek a legmagasabb higiéniai és minőségi követelményeknek.

5. Kerítések készítése

A biztonság és esztétika egyaránt fontos szempont a kerítések esetében. Szakembereink precizitásának köszönhetően a kerítéselemek hosszú távon megőrzik funkcionalitásukat és esztétikai vonzerejüket.

 

6. Előtetők kivitelezése

Magas minőségű előtetőket készítünk az Ön igényeire szabva, amelyek nem csak védelmet nyújtanak, hanem esztétikusan is kiegészítik az épületek megjelenését.

 

7. Mobilkamrák gyártása

Vállalkozásunk könnyen telepíthető mobilkamrák készítését is végzi, amelyek lehetővé teszik az élelmiszerek biztonságos tárolását és megőrzését.

 

8. Mobil vadászlesek állvánnyal

A vadászat szerelmesei számára mobil vadászleseket is készítünk, amelyek kényelmes és praktikus megoldást biztosítanak.

 

9. Z és C szelemenek felszerelése

A megfelelő szelemenek biztosítják a stabil és tartós szerkezeteket. Csapatunk gondoskodik az optimális megoldásokról és a hatékony felszerelésről.

Szakembereink a lakatosmunkák ellátása során az ország bármely pontjáról érkező megrendelést teljesítik. Ha Önnek is fontos a minőség és precizitás, akkor bízza magát tapasztalt és szakértő csapatunkra! Kattintson IDE, és kérjen ajánlatot projektjéhez még ma!