Turbo-Pegazus Kft.

Védelem és kényelem – Ezért válasszon mobilgarázst!

Gépjárműveink optimális tárolására tökéletes megoldást jelentenek a mobilgarázsok, amelyek biztosítják az időjárási viszontagságok és a tolvajok elleni védelmet. Ez a rugalmas és gyorsan telepíthető alternatíva számos előnnyel rendelkezik a hagyományos garázsokkal szemben. Ismerje meg cikkünkből, hogy melyek ezek!

Védelem a maximumon

Autóink állapotának megőrzéséhez és élettartamához nagyban hozzájárul a megfelelő tárolási mód, azonban nem minden ingatlanhoz tartozik garázs. A mobilgarázs pont ilyenkor kerül szóba! A szendvicspanelből és trapézlemezből előállított mobilgarázs könnyen összeállítható, komplex megoldást nyújt bármilyen autó biztonságos és kényelmes tárolására.

Miért válasszon mobilgarázst?

  • Gyors és gazdaságos telepítés – A mobilgarázs a hagyományos garázsokhoz képest sokkal gyorsabb és egyszerűbb telepítést tesz lehetővé, mindezt pénztárcabarát módon.
  • Változatos szín- és méretválaszték – A széles választékban elérhető trapézlemeznek köszönhetően nem okoz gondot az autója méretéhez és stílusához leginkább passzoló mobilgarázs megalkotása.
  • Kiváló hang- és hőszigetelés – A szendvicspanelből készült mobilgarázsok kiváló hang- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek, így extra védelmet biztosítanak az autója számára.
  • Tűzállóság – A maximális biztonság érdekében mobilgarázsa kivitelezését akár kiemelten tűzálló szendvicspanelből is kérheti.

A Turbo-Pegazus ebben is partnere!

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik az egyedi méretezésű mobilgarázsok kivitelezésével, előállításával és összeszerelésével kapcsolatban. Ügyfeleink számára gyors és költséghatékony kivitelezést, teljes körű szolgáltatást, egyedi megrendelések teljesítését, rugalmasságot és kifogástalan minőséget nyújtunk. Megrendelőink jól tudják, hogy a Turbo Pegazus-nál nincs lehetetlen!

Cégünk vállalja a:

  • Gyártást
  • Helyszínre szállítást
  • Összeszerelést
  • Belső kivitelezést

Ha egy megfizethető, ugyanakkor megbízható és időtálló megoldást keres autója biztonságos tárolásához, válassza a Turbo-Pegazus mobilgarázsait! Tegye meg az első lépést a kényelem és a biztonság felé, és bízza ránk autója védelmét! Kérjen ajánlatot ITT!