Turbo-Pegazus Kft.

Miért válasszon minket, ha trapézlemezre vagy szendvicspanelre van szüksége?

A trapézlemez és szendvicspanel építkezés előnyeit már többször kifejtettük itt a blogon. Arról viszont ritkábban esik szó, hogy miért éppen minket, a Turbo-Pegazus Kft.-t válassza, ha ezeket a költséghatékony, időtálló és sokoldalúan felhasználható alapanyagokat szeretné megvásárolni? Ismerjen meg minket közelebbről.>>>

Szendvicspanelekre van szüksége, méghozzá egyedi méretben, egy egyedülálló terv megvalósításához? Nálunk van!

A Turbo-Pegazus Kft. 2000 óta foglalkozik kiváló minőségű I. és II. osztályú szendvicspanelek forgalmazásával, 2004 óta pedig már trapézlemezek gyártásával is. Európa legnagyobb és legmegbízhatóbb szendvicspanel gyárainak szendvicspaneljeit forgalmazzuk. 

A fő tevékenységünk tehát, hogy lehetőséget teremtsünk a gazdasásos építkezésre.  A II. osztályú termékeink is újak, nem bontott alapanyagok, amelyekkel még kedvezőbb költségek mellett építhet kiváló hang- és hőszigeteléssel ellátott ipari és egyéb épületeket.

Hatalmas trapézlemez kínálat, egyedi gyártás

Trapézlemez kínálatunkban számos típus, méret, bevonat és szín közül válogathat, legyen szó akár tetőszerkezeti, külső-belső homlokzati vagy kerítéselemként való felhasználásra szánt trapézlemezekről.

Bőséges árukészlettel rendelkezünk trapézlemezekből és szendvicspanelekből egyaránt, amit a több, mint 4000 négyzetméteres mikepércsi telephelyünkön személyesen is megtekinthet.

Mivel szolgáltatásaink Magyarország egész területén elérhetőek, ezért online vagy telefonos megkeresés alapján leadott megrendelését is 1-2 munkanapon belül teljesítjük.

Kik vagyunk mi?

A Turbo-Pegazus Kft. az országban elsőként forgalmazott II. osztályú (nem bontott) szendvicspanel elemeket, és később, a trapézlemez üzletággal fejlesztve – úgy érezzük – megkerülhetetlen szereplővé váltunk ezen a piacon.

A szendvicspanelekkel és trapézlemezekkel kapcsolatot bármilyen egyedi igényt ki tudunk elégíteni. A saját gyártósorunknak köszönhetően akár 9 méter hosszúságban is tudunk trapézlemezeket gyártani.

Szekcionált vagy egyéb garázskapura van szüksége, akkor sem kell tovább keresnie! Legyártjuk Önnek álmai garázskapuját is, egyedi méretben és kivitelben

Szakértői segítségre van szüksége, vagy szeretné megismerni a különböző szerkezeti elemeket, beépítési lehetőségeket?

Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot itt.>>>