Turbo-Pegazus Kft.

Melyik a nyerő: T25 vagy T35 trapézlemez?

Az építkezések során kulcsfontosságú a megfelelő tetőfedő- és burkolóanyag kiválasztása. A trapézlemez egy olyan sokoldalúan felhasználható anyag, amely mindkettőre tökéletesen alkalmas. De melyik típust érdemes választania építési projektje megvalósításához? A két legnépszerűbb típust, a T25 és a T35 trapézlemezt összehasonlító cikkünkből most megtudhatja!

T25 trapézlemez

 

A T25 trapézlemez az egyik legkedveltebb, leggyakrabban választott trapézlemez típus a piacon. Ez nem véletlen, hiszen ár-érték arányban verhetetlen. A rögzítése rendkívül egyszerű, csupán pár csavart igényel, így időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt takaríthat meg az alkalmazásával. További előnye a bordázott kialakításban rejlik, 1 méteren ugyanis 8 borda található, így erős statikával rendelkezik és vékonyabb lemezvastagsággal (0,4 mm) is nyugodtan lehet tetőfedő lemezként alkalmazni, így pénzt tud megtakarítani.

A kínálatunkban található T25 trapézlemezeket saját üzemünkben gyártjuk, így akár egyedi méretben, akár kis mennyiségben van szüksége trapézlemezre, a Turbo-Pegazusra számíthat!

Felhasználható:

  • Tetőszerkezeti elemként
  • Homlokzati elemként
  • Oldalfalként
  • Kerítéselemként

T35 trapézlemez

A T35 trapézlemez gazdaságos megoldást nyújt, így előszeretettel alkalmazzák pályázati projektek megvalósításánál. Az alacsony ár mellett a nagy fesztáv és a magas bordázat is említésre méltó. Az időjárás viszontagságai ellen is hatékonyan ellenáll ez a típus. Vízelvezető horonnyal van ellátva, így még a szélsőséges időjárási viszonyok sem okoznak gondot. 

Igény esetén antikondenzációs filc bevonattal is el tudjuk látni a T35 trapézlemezeket, ezáltal egy lépésben megszüntethető a páralecsapódás problémája!

Felhasználható:

  • Ipari és mezőgazdasági épületek burkolataként
  • Benzinkutak építőanyagaként
  • Bennmaradó zsaluzatként

De mégis melyiket érdemes választania?

Mindkét trapézlemezről elmondható, hogy kiváló választás építési projektek kivitelezéséhez. Az, hogy éppen melyik típust ajánlott választania, függ az adott projekt követelményeitől és prioritásaitól. Ha ipari létesítmények építéséhez, burkolásához keres alapanyagot, akkor a nagy fesztávú, vízelvezető horonnyal ellátott T35 trapézlemez lesz a befutó. Ha viszont lakossági célú felhasználásra keresi a tökéletes alapanyagot, akkor a multifunkciós, költséghatékony, kiváló vízelvezetési tulajdonságokkal rendelkező T25 trapézlemezünket ajánljuk.

 

40 000 m2-es telephelyünkön óriási raktárkészlet áll rendelkezésre mind T25, mind T35 trapézlemezből. Lemezeinket minden esetben méretre vágjuk, így az igényeihez megfelelő alapanyaggal távozhat tőlünk. Sőt, számtalan bevonat és szín közül tud választani, így garantáltan megtalálhatja a projektjéhez leginkább passzoló darabot. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy segíthessünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az Ön számára!