Turbo-Pegazus Kft.

Mire jó a cserepeslemez?

A tető kétségtelenül a ház legfontosabb része, hiszen ez az, ami megóvja az épületet a külső időjárási viszontagságoktól és környezeti hatásoktól. Rendkívül fontos, hogy Ön körültekintően válassza ki a használni kívánt tetőfedő módszert. A cserepeslemez például időtakarékos és költséghatékony döntés lehet. Miért? Tudja meg itt.>>>

cserepeslemez

Milyen előnyei vannak a cserepeslemez használatának?

A fémből készült, tetőfedésre alkalmas cserepeslemez kiváló választás lehet az Ön számára, amennyiben egy kevés karbantartást igénylő, erős és biztonságos tetőfedő anyagot keres.

Függetlenül attól, hogy új házat épít, vagy a régi tető cseréjére keres komplex és hosszú távon is működőképes megoldást, számos lehetőség áll rendelkezésre.

Az egyik ilyen a kedvező ár-érték arányú, magas minőségű cserepeslemez, ami egyszerre korszerű és tartós, hagyományos, esetleg modern és egyedi formatervezés szerint készülhet, és ezáltal ugyanezt a hatást kölcsönzi az Ön otthonának vagy vállalkozásának is.

A cserepeslemezek viszonylag nagyméretűek a normál cserepekhez képest, tehát gyorsabban, illetve egyszerűbben telepíthetőek, emellett jóval kedvezőbb árfekvésűek, mint a piacon található bármely más tetőfedő cserép.

A cserepeslemez használatának legnagyobb előnye, hogy miután felszerelték, nem kell folyamatosan gondoskodni a karbantartásáról, ami további költségmegtakarítást is jelenthet.

Változatos színek, egyedi stílus

Ezek a színes, fémből készült tetőfedő lemezek több színben elérhetőek és kifejezetten az Ön otthonának stílusához igazíthatóak. 

A Turbo Pegazus Kft. kínálatában Ön olyan cserepeslemezeket is talál, amelyeken olyan egyedi bevonat található, amit egy Európa legjobb kohói számára lakkokat gyártó üzemmel együtt dolgoztunk ki. 

A HERCULIT® egy 35 μm vastagságú poliuretánokkal keményített poliészter, mely rendkívül ellenálló a különféle mechanikai sérülésekkel szemben.

A cserepeslemezek tartósságát, minőségét nem befolyásolja az eső, a hó, sem egyéb időjárási körülmény. Amennyiben Önnek cserepeslemezekre van szüksége, keresse a Turbó Pegazus Kft. szakértő munkatársait itt.>>>