Turbo-Pegazus Kft.

Moduláris és méretre vágott cserepeslemez

A cserepeslemez népszerű tetőfedő anyag, az időjárás viszontagságaival szembeni nagy ellenálló képessége, modern megjelenése és a minták, illetve színek nagy választéka, valamint a kedvező árfekvése miatt. A cserepeslemezeket családi, illetve többlakásos házakban és ipari létesítményekben is elégedetten használják. Elérhető kész (moduláris) és méretre vágott változatban is.

Mi a különbség a kettő között? Milyen tényezőket kell figyelembe venni a cserepeslemezek megfelelő kiválasztásához? Tudja meg itt.>>>

Mi az a moduláris cserepeslemez és mikor érdemes ezt választani?

A moduláris cserepeslemez a gyártó által megadott méretben, lapokban kerül értékesítésre. Előnye, hogy könnyen szállítható és tárolható.

A moduláris cserepeslemezek használatával jelentősen csökkenthető a keletkező hulladék mennyisége, mert könnyen kiszámítható a tetőfedéshez szükséges anyagmennyiség és elegendő 5% ráhagyás.

A moduláris acél alapú tetőfedő lemezek kifejezetten jól használhatóak a meredek tetőhöz és a lapok mérete lehetővé teszi az anyag könnyű vágását.

Nagy árukészlettel rendelkezünk a cserepeslemezekből is, ha pedig épp nincs raktáron, amit keres, rövid határidő alatt beszerezzük.

Mikor válasszon méretre vágott cserepeslemezt?

A cserepeslemez lapok fix szélességűek, ami típustól függően 1183-1212 mm. A hossz viszont egyedileg igazodik az adott tető méretéhez. Az ajánlott maximum lemezhossz 6110 mm.

A méretre vágott cserepeslemezeket az egyedi megrendeléshez igazítjuk. Ezért javasoljuk, hogy a pontos mérést és számítást bízza szakemberre! 

A megfelelő laphossz mindenképpen megkönnyíti a későbbi szerelési munkákat és csökkenti a keletkező hulladék mennyiségét. A méretre vágott cserepeslemez kiváló választás a nagyfelületű tetők kialakítására, de a megrendeléskor figyelembe kell venni az anyag előkészítésének idejét is, ami általában nem tart tovább néhány munkanapnál.

A cserepeslemez tető szállításkor és kirakodáskor is különös gondosságot igényel, amiről minden esetben bővebb tájékoztatást adunk, ha ellátogat a 4000 nm-es telephelyünkre vagy megkeres minket az elérhetőségeink egyikén.>>>