Turbo-Pegazus Kft.

5 új érv a szendvicspanel mellett

A szendvicspanel kiváló építőipari alapanyag szinte bármilyen beruházás esetén, különösen ott és akkor, amikor a kivitelezés költsége és ideje is számít.

Egy szendvicspanel építkezés ugyanis akár 50-60%-kal is lerövidítheti a projekt idejét a hagyományos építési eljárásokhoz képest, és ez csak egy érv a szendvicspanelek használata mellett.

Íme még öt, ami Önt is meg fogja győzni arról, hogy érdemes ebben a sokoldalú alapanyagban gondolkodnia a felújítás vagy építkezés során.>>>

Szendvicspanel: egy megoldás szinte mindenre

A szendvicspanel egy három rétegből álló, előregyártott kompozit elem. Egy szerkezeti szigetelő magból és két szerkezeti funkcióval ellátott, fém fegyverzetből áll. A központi eleme a szigetelőmag, amit a külső és belső fémfegyverzet fog közre.

A szendvicspanel magja hő-, hang- és tűzszigetelt anyagból készül. A fém burkolata pedig nagy mechanikai szilárdsággal rendelkezik.

A szendvicspanelek egyik legnagyobb előnye a jó tömítettség, amivel minimalizálható a hőszigetelési veszteség az illesztéseknél. Ráadásul, a hagyományos építőanyagokhoz képest jobb nedvesség- és légtömörség, valamint nagyobb tűzállóság jellemzi

Érdemes szaktanácsot kérni a kiválasztáshoz, mert a megfelelő rögzítéssel javítható a fém fegyverzetként haszált trapézlemezek teherbírása és merevsége is, ami növeli az építőelemek és az elkészült épület tartósságát.

5 új érv a szendvicspanelek használata mellettsor szövegét

A szendvicspanelek egyre népszerűbb alapanyagok, mert egyszerre több előnyt is kínálnak az építtetők számára.

Azt már korábban is kifejtettük, hogy a szendvicspenelek gazdaságos építkezést tesznek lehetővé. A kiváló hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően a komfortos épületek és extrém kihívások megvalósításához is kitűnő választásnak bizonyulnak.

Íme 5 új érv, a szendvicspanelek mellett:

  1. Más építőipari anyagokkal összehasonlítva kisebb súllyal rendelkeznek, ezért a szállításuk nem igényel túl nagy erőfeszítést.
  2. Gyorsan és egyszerűen össze-, illetve ugyanolyan könnyen szétszerelhetőek.
  3. Válaszfalak és hőszigetelő falak telepítésére is alkalmasak.
  4. Energiatakarékos épületeket lehet belőlük építeni.
  5. Alacsony hőmérsékleten is beépíthetőek, ezért az időjárási viszonyoktól függetlenül, akár télen is el lehet végezni a munkálatokat.

Szendvicspanelekből építkezne? Nálunk megtalálja, amit keres. Itt kérhet ajánlatot.