Üdvözöljük a Turbo-Pegazus Kft. weboldalán!

Ismerje meg vagy fedezze fel újra a változatos trapézlemez kínálatunkat és az építőipar egyik legsokszínűbb alapanyagában rejlő számtalan lehetőséget.

Hatalmas árukészlet, komplex megoldások, kedvező ár!

T25 trapézlemez Akció!
sárga, narancssárga és zöld árnyalatok

0,5 mm: 1 950 Ft + áfa/m²
0,6 mm: 2 150 Ft + áfa/m²

szürke matt /GKP/, szürke és kék árnyalatok, zöld, bronz

0,5 mm: 2 650 Ft + áfa/m²
0,6 mm: 2 950 Ft + áfa/m²

Mi a különbség? Ha a szendvicspanelek vagy más építőanyagok tűzálló képességéről van szó, két kulcsfontosságú tényező az anyag tűzzel szembeni reakciója és tűzállósága. A két kifejezés gyakran zavaró lehet. Mi a különbség? A szendvicspanelek és a tűz A szendvicspanelek, különösen…

A házfelújítások alkalmával gyakran felmerül a kérdés, hogy melyik alapanyag az, ami egyszerre olcsó, tartós és könnyen szerelhető? Majd az érintettek megismerik a trapézlemez által kínált előnyöket. Milyen felhasználásra alkalmas a trapézlemez? Milyen tényezők és jellemzők teszik ezt az anyagot…

/*! elementor - v3.6.5 - 27-04-2022 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}Mi a különbség? A cserepeslemez népszerű tetőfedő anyag, az időjárás viszontagságaival szembeni nagy ellenálló képessége, modern megjelenése és a minták, illetve színek nagy választéka, valamint a kedvező…

Annak érdekében, hogy a tetőfedő lemez hosszú évekig fennakadás-mentesen funkcionáljon, ne okozzon felesleges problémát és plusz kiadást, a szállítás és tárolás során több, alapvető szabályt be kell tartani. Ezzel megakadályozható az anyag szerkezetének károsodása és deformálódása. A tetőfedő lemez és…

Érdekli éd komolyan tervez a trapézlemezzel? Ismerje meg a legfontosabb információkat erről a sokoldalú építőanyagról az alábbi tanulmány segítségével.

A cserepeslemez tető egy speciális, nagy ellenállású és hosszú élettartamú, fém alapú tetőfedő rendszer. Acélötvözetből készül. Ismerje meg a népszerű és költséghatékony fém tetőfedő lemezek előnyeit.

A szendvicspanelek széles körben használt építőelemek. Bármilyen épületben alkalmasak a tető, a falazat és egyes esetekben a mennyezet vagy homlokzati elemekként való felhasználásra is.
Miért épp acélból készülnek? Tudja meg itt.

A trapézlemez a sokoldalúságának köszönhetően ipari létesítményekben, lakóépületek burkolására és szinte mindenféle homlokzatra vagy egyszerű parasztház tető építésére is felhasználható. Miért fontos az optimális profilválasztás? Milyen esetekben kiváló választás a trapézlemez? Tudja meg itt.

Általánosan elmondható, hogy a szendvicspanel szinte minden építési kihívásra alkalmazható, beleértve az ipari épületeket, üzemeket, raktárakat, illetve a középületeket és a különös higiéniát igénylő épületeket.

A tető kétségtelenül a ház legfontosabb része, hiszen ez az, ami megóvja az épületet a külső időjárási viszontagságoktól és környezeti hatásoktól. Rendkívül fontos, hogy Ön körültekintően válassza ki a használni kívánt tetőfedő módszert. A cserepeslemez például időtakarékos és költséghatékony döntés lehet. Miért? Tudja meg itt.

Előző
Következő